מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תפריט קיץ 2018 במסעדת HIRO לבונטין

תפריט קיץ 2018 במסעדת HIRO לבונטין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
השף ישראל אהרוני בחגיגת "על האש" יפנית במסעדת HIRO לבונטין עם תפריט חדש ומרענן הכולל מגוון שיפודי גריל יפני.
 
לא רק ראמן, השף ישראל אהרוני פותח את הקיץ עם תפריט חדש בסגנון "על האש" יפני ומתחדש עם גריל לצליית שיפודי גריל יפני -  שיפודי פרגית, שיפודי ירקות עם טופו בזיגוג , שיפודי נתח קצבים עסיסיים בזיגוג מתקתק וקלח התירס הלבן אשר מסתמן כחומר הגלם החם של עונת הקיץ, תירס לבן הינו מתוק ומשתלב בהרמוניה עם המיונז היפני ודבש טהור וטעמי הסרירצ'ה החריפים. לצד מנות הגריל נוספו מנות סלטים רעננים, כדוגמת סלט אנדיב בצבעים, במיה חרוכה, ברוקולי, שעועית, פולי סוה, קריספי נורי ובצלי שאלוט אותו ניתן לחלוק ואף להזמין כעיקרית קלילה בשעות הצהריים.
 
את מנות הדגל של המסעדה, כריכי הבאן המפורסמים, הגיוזה הקריספית מכינים באופן יומיומי ובמקום, החל מהכנת הלחמנייה המאודה וקיפול הגיוזה עם המילויים השונים וגם את אטריות האודון במרק הראמן ובמנות הנודלס השונות מייבאים היישר מיפן על מנת להעביר ללקוח את החוויה הקולינרית האולטימטיבית.
 
מסעדת HIRO  לבונטין   של השף ישראל אהרוני ממוקמת בלב תל אביב ומושפעת מהאווירה האורבנית מסביב אם בעיצוב ובמוזיקה, האוכל , בר האלכוהול וקוקטיילים חדשים. 
 
בין המנות החדשות בתפריט HIRO לבונטין:
 
סלק צלוי- בכבישה של מייפל קנדי טהור, סויה מעושנת, , ג'ינג' ושאטה יבש, בצל ירוק, אפונת וואסבי (26 ש"ח ) 
סלט הירו – חסה בייבי ג'אם, אנדיב אדום, אנדיב לבן, אספרגוס, במיה חרוכה, ברוקולי, שעועית ירוקה פולי סויה, קריספי נורי, קריספי שאלוט, שומשום שחור, טופו צרוב/עוף , מיסוי וזו ומירין (66/69 ש"ח )
קוביות בטן חזיר על אורז- צלויות מזוגגות, אורז יפני עגול, ביצת עין, קלח תירס חרוך, אספרגוס על הגריל, בצל ירוק, צ'ילי טרי, שומשום שחור, טוגראשי (79 ש"ח)
 
 
על הגריל יפני:
שלושה שיפודים על הגריל בגלייז יפני או גלייז הדרים ניתן לבקש עם shio מלח-ללא גלוטן
תירס לבן קלח שלם חרוך על גחלים, מיונז יפני, דבש טהור,  סרירצ׳ה, דאשי,  בצל ירוק, טוגראשי (36 ש"ח )
2 שיפודי ירקות שורש  (24 ש"ח ) 
שיפודי טופו משי (28 ש"ח )
טצוקונה- קציצות עוף (38 ש"ח )
שיפודי פרגית ( 44 ש"ח )
פילה ברווז (49 ש"ח )
שיפודי נתח קצבים (52 ש"ח )
 
 *ניתן להזמין את השיפודים כמנת ״פריסטייל״ על אורז, ירקות יומיים וביצת    עין ( 69-79 ש"ח )
 
אלכוהול:
איש השלג  סאקה "ניגורי" עכור, עשיר במיוחד בטעמים (39 ש"ח )
אקס יין רוזה יבש מעוטר ממחוז פרובאנס, עשיר ומאופק עם רמז לעשבי תיבול ים תיכוניים ( 39/152 ש"ח )
שרדונה פמיל בוגרייה שרדונה רענן ופירותי עם מעט טעמים חמאתיים וקלויים (32/122 ש"ח )
 

הירו ראמן
לבונטין 19, תל אביב