מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תפריט קיץ 2018 במסעדת מיט קיטצ'ן

תפריט קיץ 2018 במסעדת מיט קיטצ'ן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
לרגל עונת הקיץ החמה, השף נדב נצר ממסעדת השף הכשרה MeatKitchen (מיט קיטצ'ן) משיק תפריט קיץ שהורכב מתוך רגש עז ורצון לחבר בין העולם הקולינארי ה"ישן", עליו גדל, לבין טעמים חדשים וחומרי גלם המאפיינים את המטבח המודרני; העולם הישן של השף נצר מוגש על הצלחת בדמות תבלינים אוריינטליים כמו סומק זעתר ודואה מצרית ובישול ארוך של עופיונים וירקות ממולאים, והוא חובר באופן הרמוני למטבח המודרני, עם שימוש בטכניקות בישול חדשות מהמטבח המולקולרי ובחומרי גלם נאים, טריים ועונתיים.
 
בנוסף לפן הקולינארי, השף נדב נצר גדל בבית אשר חדוות היצירה היא נר לרגליו, כבן לאמא אמנית, ועל כן עבורו - כשם שהמנות טעימות ומעניינות, המראה שלהן על הצלחת צריך להיות יפה ומרתק ומאופיין בצלחות אסתטי ומינימליסטי, עם שילוב של טווילים שונים (טוויל שמן זית שחור, טוויל פקאן, טוויל חומוס), משיכות קרמים בצבעים שונים, שימוש באבקות סלק ובקציפות לימון מרעננות, וכו'.
 
בין המנות החדשות המוצעות בתפריט הקיץ:
סלט זוקיני ירוק אבוקדו גרידת לימון, נענע, פרי העונה ושקדים קלויים (54 ש"ח)
סשימי דג ים ג'לי אננס, פלפל חריף, כוסברה, אננס טרי, בזיליקום, אבקת חציל, רוטב אננס ולמון גראס (64 ש"ח)
טרטר טונה אדומה אבטיח, קרם שמפניה הדרים וליים, פלפל חריף, עירית, גרידת לימון, קציפת לימונדה וסורבה ליים (64 ש"ח)
בצלים ממולאים בשר טלה בבישול ארוך קרם כרובית, גזר בצבעים, שאלוט שרוף, רוטב ציר בקר ורימונים, טוויל דואה מיצרית (69 ש"ח)
קרפצ'יו כבד אווז ברולה קרם ערמונים, זרעי כוסברה מסוכרים, צ'יפס בזיליקום, טוויל פקאן, אבקת זהב (79 ש"ח)
חציל שרוף באש, דוקסל פטריות ואגוזי מלך (טבעוני) קרם כרובית, תרד ביין לבן, פירורי לחם וטוויל שמן זית שחור (79 ש"ח)
עופיון שלם במרינדת סומק וזעתר סלט עגבניות חריף, פלחי תפוח אדמה, בצל שרוף וטחינה (105 ש"ח)
פילה לוקוס קרם כרישה טורטליני בטטה, כרובית, שאלוט שרוף, אבקת טאסוס, אבקת סלק, ויניגרט סומק וטוויל חומוס (162 ש"ח) 
 
לצד המנות הראשונות והעיקריות בתפריט הקיץ, גם תפריט הקינוחים עבר חידוש עם מנות שכוללות חיבורים קולינאריים בלתי-קונבנציונאליים לצד סורבטים מרעננים.
בין הקינוחים החדשים בתפריט הקיץ:
מוס שוקלד לבן ושמן זית מקרון לבן, אבקת מרנג, טוויל איזומלט וגלידת אגוזי לוז (48 ש"ח)
סולרו פסיפלורה וקוקוס גספצ'ו פסיפלורה, אננס טרי, קוקוס קלוי, מיקרו בזיליקום וסורבה מישמש (54 ש"ח)
טארט שוקולד קרמל מלוח, אגוזי לוז, מוס לוטוס, ספונג' שוקולד, קרמבל שוקולד, פירות יער, אבקת זהב, טוויל איזומלט זהב וגלידת שוקולד (64 ש"ח) 
 

מיט קיטצ'ן כשר
יוסף יוקתיאל 4, ביתן 27 נמל תל-אביב (סמוך ל"טראסק"), תל אביב