לאחר 12 שנים של מסעדת גבריאל, החליט השף והבעלים, שף הרווי סנדלר, לשנות קונספט ולהפוך את המסעדה היוקרתית למסעדת בשרים טובה ונגישה לכל כיס ולהביא את תרבות מעשנות בערת העץ לישראל.
החל מהיום ועד 12/12/2017 ( במשך כחודש ימים) יקיימו בגבריאל חגיגת פרידה בה יוגשו בנוסף לתפריט הקיים, גם את 12 המנות הכי נמכרות ואהובות שהיום במקום ב12 שנות קיומה וביניהן: ניוקי ביתי עם ראגו כבש, טורנדו גבריאל - פילה בקר עם אגס שיכור ופטריית פורטובלו בקברנה סוביניון כוכבי אניס וקינמון, קרם בטטה. ביף וולינגטון – פילה בקר, בייקון כבש עטופים במעטפת דקיקה של בצק עלים, רוטב דמי גלאס דקסל פטריות שאלוט ועוד.
גבריאל כשרבן שטח 7, ירושלים
קישורים:גבריאל