שלו ביער מארחת את יקב אמפורה לארוחת "בראשית", 6 מנות- 6 יינות, שיספרו על אבולוציית היין תוך הגשת מנות מלוות.
תפריט ארוחת ערב
לחם צימוקים בראשית- יוגש עם תירוש/ יין צעיר 2017
מרק של חצילים ולבנה גריסיני ארומתי יוגש עם יין תירוש/יין צעיר 2017
טרטר אלבקור מעושן נקטרינה,גוואקמולה,טרגון,צלפים,צ'ילי,צנונית בצל ירוק
יוגש עם בלאן דה נואר שנה 2016
קרפצ'יו שייטל אננס מקורמל בפלפל שחור ,בלסמי מיושן ופרמז'ן, יוגש עם שרדונה 2016
ביניים: סורבה (ina יין בסגנון פורט לבן) וג’ינג’ר
ניוקי פירות ים, שום קונפי, סלרי, בזיליקום, שמנת, עגבניות טריות, גבינת פרמז’ן, יוגש עם גראנש בלאן 2016
רביולי במילוי צוואר טלה דמי גלאס ,עגבניות שרי חמאה ולבנה בקר, יוגש עם מקורה מרלו ברברה 2009.
מקפא יוגורט פאוור (יין קינוח אדום בסגנון פורט)
שלו ביער
שיכון אלה 2, פינת השומרים , קרית טבעון