Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > חידושי חורף ב'חוות צוק-המעדניה'

חידושי חורף ב'חוות צוק-המעדניה'


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
ב'חוות צוק-המעדניה', מסעדת ה-Farm to Table, מציעים בעונת החורף מנות מחממות העשויות חומרי גלם חורפיים וכן מגוון מנות עם ירקות ועלים טריים, המגיעים היישר מגינת החורף שבחוות צוק, שבעמק האלה.
 
בין מנות החורף החדשות, אשר יוגשו לאורחים בהתאם לחומרי הגלם הטריים, שיגיעו מהחווה: מרק ירוקי חווה – מרק עשיר מאד, אשר על אף היותו ללא בשר, מרכיביו, ביניהם קייל, מנגולד ותרד, הופכים אותו לבשרני וטעים ביותר (36 ₪); תבשיל ריאות טלה ביוגורט עזים ורימונים – מנה עונתית, המשלבת בין הכבדות של הריאות והעדינות של היוגורט והרימונים (82 ₪); מרק כרישה וזנב שור – עשיר בירקות ומנחם (46 ₪); שוק טלה ביין וחמאה – מנה עדינה עם בשר נימוח וטעם ייחודי לטלאים הגדלים בחוות צוק (96 ₪).
 
בנוסף, במגוון רחב של מנות ישולבו ירוקי חורף ועלים טריים, אותם מגדל החוואי תומר צוק והמגיעים מידי יום הישר מגינת החורף בחווה שבעמק האלה אל המסעדה.
בין עלי החורף המשולבים במנות: חסה, מיזונה, קייל, אוסקה, גרגר נחלים ועוד; כאשר בין ירוקי החורף ישולבו במנות: ברוקולי, קולורבי, מגוון צנוניות, שומר צעיר, סלקים צבעוניים וכו'.
 

חוות צוק המעדנייה
זריצקי 4, רמת אביב החדשה , תל אביב