Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > מנות חורף חדשות ומחממות ב- אוליבו

מנות חורף חדשות ומחממות ב- אוליבו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
ביסטרו שף מקומי בהשראה איטלקית "אוליבו", שנפתח לאחרונה בכפר הדרוזי ירכא, ומציע  בשורה קולינרית חדשה ומתקדמת בתוככי הכפר, וטעמים חדשים במטבח הערבי האותנטי, מרחיב את התפריט, ומצרף מנות חורף מחממות שמשלבות בין המטבח הערבי לזה האיטלקי ונרקחות בטאבון עצים. 
 
הבעלים והשף שאדי בשארה, רקח 3 מנות מיוחדות המתאימות לימי החורף הקרים. 
 
ראשונה: ריזוטו פריקי ופטריות יער – 32 ₪. 
 
עיקריות:
1. ספיחה כבש: בשר כבש מפורר, על פוקצ'ה חמה אפויה בטאבון עצים, מתובל בעגבניות, בצל, שום, עשבי תיבול ורוטב טחינה. מחיר: 45 ₪. 
2. סמבוסק כבש בבישוט איטי בטאבון עצים בליווי טחינה פיקנטית 51 ₪. 
 
קינוח: קינוח ערבי קלאסי ("זנוד סת" בערבית "אצבעות אישה") : בצק פילו במילוי אגוזי מלך וקינמון מעוטר במי סוכר אפוי בטאבון עצים מוגש על קרם מלבי. 32 ₪.