MEAT KITCHEN- מסעדת שף כשרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
 
בשורה משמחת לקרניבורים: לאחר שעבדו במטבחים הלוהטים בארץ ובחו"ל, שף נדב נצר ושף אלעד לוי משיקים את MEAT KITCHEN, מסעדת שף כשרה עם המכשור הגסטרונומי המתקדם ביותר בתחום הבשר (מקרר יישון הטוב בעולם, מיישנת ברזל ועוד) המציעה תפריט עשיר במיוחד הכולל מנות עם מגוון נתחי בשר, המושתתות על חומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר.
 
MEAT KITCHEN תיפתח בתחילת חודש יולי 2016 ברחוב יגאל אלון בתל-אביב, במקום בו שכנה בעבר מסעדת "שיין אנד שארפ".

בין המנות הראשונות בתפריט:
ברזאולה- בקר בכבישה יבשה, צנונית, פטרוזיליה, עגבנייה מרוסקת, צלפים, חרדל דיז'ון (49 ש"ח)
סלט בקר מעושן- ארטישוק ירושלמי, שום קונפי, צנונית, עגבנייה כבושה, מלפפון כבוש, פלפל חריף, עלי פטרוזיליה, קולורבי, איולי אריסה ולימון כבוש (49 ש"ח)
שקדי עגל- קובה של סבתא אסתר, מסבחה חמה, ויניגרט שיפקה, ציר טלה (64 ש"ח) 

בין המנות העיקריות בתפריט:
נתח קצבים- פירה כפרי, בצל חרוך, עגבנייה שרופה, פורטובלו קונפי וויניגרט טאסוס (119 ש"ח) 
פילה בקר 250 גרם- פירה, שום קונפי, רוטב ציר בקר ודובדבני אמרנה (169 ש"ח)
צלעות טלה מקומי- ויניגרט שיפקה, סלט שומר סומק וזעתר ופלחי תפוח אדמה (189 ש"ח)

בין המנות המוצעות בתפריט הקינוחים:
תפוח בדבש- קרם תפוחים, גרניטה תפוח סמיט, סורבה תפוח, אבקת מרנג, טוויל תפוח, רוטב דבש וטימין (42 ש"ח)
תות- טיפות מרנג, אוכמניות טריות, קוויאר פינקולדה, קולי תות וסורבה (42 ש"ח)
 

מיט קיטצ'ן כשר
יגאל אלון 65, תל אביב