Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > טפאו משיקה תפריט ומראה חדש

טפאו משיקה תפריט ומראה חדש


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
היא הביאה לישראל את בשורת הטאפאס-בר הספרדי לפני 14 שנים, וכעת מסעדת TAPEO (טפאו) משיקה תפריט חדש עם מנות מרעננות ועשירות בטעמים המשלבות חומרי גלם מקומיים טריים, אותו הרכיב השף המוערך אבי כהן. בנוסף, המיקסולוג המוביל אדי ניומן, חוזר אל השייקרים ובקבוקי האלכוהול בבר של TAPEO, המקום שהפך אותו לאייקון בסצינת האלכוהול של ישראל, ומציג תפריט קוקטיילים חדש.

TAPEO בתל-אביב עברה שיפוץ ומציגה גם מראה חדש, שכולל קירות בריקים, תקרה אקוסטית, קיר קדמי שכולו חלונות בלגיים, תאורה אינטימית ותצוגה חדשה המהווה חגיגה קולינארית לעיניים מעל עמדת הסביצ'ה.

התפריט החדש מחולק ל-7 קטגוריות: PAN Y PINTXOS (לחם ופינגר פוד), CEVICHE (סביצ'ה), VEGETALES (מנות צמחוניות), SPANISH CLASICO (מנות ספרדיות קלאסיות), MARISCOS (פירות ים),  PAELLA  (פאייה) ו-CARNE (בשר).

חוויית הבילוי במסעדות TAPEO (תל-אביב והרצליה) משלבת בין תפריט האוכל המציע מגוון מנות טאפאס קלילות, לבין תפריט רחב של קוקטיילים ייחודיים המתאימים לאקלים המקומי. תפריט הקוקטיילים החדש מחולק ל-4 קטגוריות: Latinos (קוקטיילים בסגנון לטיני), Dulces (קוקטיילים מתוקים), Especiales (קוקטיילים מיוחדים) ו-Helados (קוקטיילים קפואים).
 
בין המנות החדשות בתפריט:
קרוקטס רוטב בשמל עם חזה אווז ופטריות בציפוי פריך (28 ש"ח)
חמון סראנו או איבריקו (32/54 ש"ח)
וג'טלס ירקות גריל עם רוטב רומסקו (34 ש"ח)
ברמונדי מושרה בטקילה וליים, עם סלט עשבי תיבול ורוטב פלפלים מעושנים (40 ש''ח)
צ'ולטאס ספייריבס חזיר בבישול ארוך, רוטב  BBQצ'יפוטלה וסלט כרוב מרענן (48 ש"ח)
 
בין הקוקטיילים החדשים:
קריסטל ליקר ליצ'י, וודקה ומיץ רימונים (44 ש"ח)
גראן דה סמית ג'ין, תפוח, ליים, נענע ואנגוסטורה (44 ש"ח)
טפאו סאוור ברנדי ספרדי, סאוור ווישניאק של אדי (48 ש''ח)
רוסקי מיול וודקה, סירופ ג'ינג'ר שלנו, מיץ לימון ובירת ג'ינג'ר (52 ש"ח)
 

טפאו
הארבעה 16, תל אביב