אריא חוגגת יומולדת 3


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
שף ישראל אהרוני, שף דיוויד פרנקל, שף ירון קסטנבוים, שף יונתן בורוביץ', די-ג'יי NU מברלין והמיקסולוגית ריי ווייט, הם רק חלק מהאושיות המובילות והמסקרנות שיתארחו בשבוע חגיגות יום ההולדת ה-3 של ARIA (אריא) בין התאריכים 12-18 ביוני. לרגל יום ההולדת, כל אחד מהשפים המתארחים הרכיב עם השף גיא גמזו תפריט ספיישלים חגיגי ומעניין, שיתווסף לתפריט הקבוע, ומדי ערב יתארח בקומת הבר די-ג'יי שונה.
 
ביום ראשון 12/6 בקומת המסעדה תתקיים ארוחת גאלה סגורה ללקוחות הפוקדים את אריא מיום הקמתה.
 
ביום שני 13/6 יארח השף גיא גמזו את השפים ירון קסטנבוים ויונתן בורוביץ' מ"מיט מרקט".
בין המנות בתפריט הספיישל: פיתה עראיס צלויה במילוי בשר טלה ובצל לבן מצרי, המוגשת עם טחינה וסלט עגבניות (58 ש"ח), סנדביץ' שפונדרה עם בשר בבישול ארוך בלחמניית קייטנה, קטשופ ביתי, מלפפון כבוש ובצל סגול (54 ש"ח) ונתחי meatmarket שמנמנים ממקרר היישון, בתוספת של קולסלאו, תרד ושמנת, גרטן תפוח אדמה ועגבניות ביף סטייק חתוכות (מחיר לפי משקל)
 
כמו כן, בימי שני ושבת (18/6) תתארח המיקסולוגית המוערכת ריי רייט עם מגוון ספיישלים של קוקטיילים קייציים ומרעננים.
 
ביום שלישי 14/6 תתקיים מסיבה ב-2 הקומות בניצוחו של הדי-ג'יי הבינלאומי NU, הנחשב לאחד הדי-ג'ייז המובילים בעולם במוזיקה האינסטרומנטלית והאלקטרונית.
 
ביום רביעי 15/6 יארח השף גיא גמזו את השף ישראל אהרוני, בערב מחווה למסעדת "תפוח זהב" המיתולוגית.
בין המנות בתפריט הספיישל: סלט פירות ים עם שעועית ירוקה, כוסברה, צ'ילי, שמן זית וליים בויניגרט הדרים (62 ש"ח), פילה לוקוס לבן בזיגוג בלסמי ומיסו עם צ'אטני פלפלים אדומים ומשמשים יבשים, וטמפורה של פרח קישוא (168 ש"ח) ואוכף טלה עטוף בבצק עלים עם ציר טלה וראגו ירוק (182 ש"ח)
 
בימים חמישי ושישי 16-17/6 השף גיא גמזו יציע מנות מתפריט הקיץ החדש.
בין המנות בתפריט הקיץ: סשימי יווני עם פרוסות דג ים עם צזיקי, עגבניה סחוטה, שאלוט ונענע ספרדית (65 ש"ח), טטאקי בקר עם שייטל פרוס דק, צרוב בצד אחד עם ויניגרט ואיולי מזרח רחוק, בוטנים מקורמלים וצ'יפס ארטישוק ירושלמי (59 ש"ח) וקינוח סמי פרדו במבה- מוס חמאת בוטנים חצי קפוא לצד פאדג׳ שוקולד, גאנש קרמל שוקולד, טוויל קרמל פולי קקאו, בוטנים ניו יורק סטייל ומוס שוקולד לבן (45 ש"ח)
 
ביום שבת 18/6 יארח השף גיא גמזו את השף דיוויד פרנקל מ"פרונטו".
בין המנות בתפריט הספיישל: דג ים כבוש באצות קומבו, קרם הדרים, איולי חמאה חומה, קראמבל קקאו וקציפת מלפפונים (68 ש"ח), ספייריבס טלה מזוגג בברביקיו עם פולנטה ומנגולד (88 ש"ח) ולזניה ראגו פירות ים, חמאת עגבניות וסרטנים וביצי דגים מעושנות (115 ש"ח).
 

אריא - מסעדה
נחלת בנימין 66, תל אביב