'אלומה', מסעדת השף הבשרית החדשה במלון קראון פלאזה ירושלים, בראשותו של השף מיכאל כץ, מציגה תפריט ארוחת צהריים במחירים מיוחדים. תפריט ארוחת הצהריים ב'אלומה' יוגש בין השעות 12:00-15:30 ומידי חודש יוצעו ארוחות ומנות בהרכבים שונים ומחירים מוזלים.
לאורך כל חודש מאי בצהריים, יגישו ב'אלומה' ארוחה בת שתי מנות, ראשונה ועיקרית או עיקרית וקינוח ב-90 ₪ וארוחה בת שלוש מנות, ראשונה, עיקרית וקינוח ב-110 ₪.
בין המנות בתפריט צהריים לחודש מאי 2016:
מנות ראשונות: סרדינים כבושים בשמן אריסה ביתית; פורל כבוש בסגנון גראבלקס; קארפציו בקר בשמנים ארומטיים, קרם חזרת ופטרוזיליה פריכה; סלט עלים, ויניגרייט שאלוט, אגסים ביין לבן, שקדים, אגוזים, גרעיני חמנייה ודלעת קלויים, וטופו בדבש.
מנות עיקריות: קבב דגים, בצל מדורה ועגבניות, מוגש עם מג'דרה של אורז בר; סלמון צלוי, רוטב הולנדייז שום, שעועית ירוקה ותפוח אדמה ננסי; חזה עוף על הגריל קולי עגבניות וחרדל , קרוקטים של תפוח אדמה; 'המבורגר קלאסי'; 'פסטת היום'.
קינוח: מוס שוקולד ואספרסו; סורבה היום; קרם ברולה קוקוס ודובדבני אמארנה.
תפריט הצהריים נתון לשינויים לפי החלטת השף.
אלומה כשר
העלייה 1, מלון קראון פלאזה, ירושלים