מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

k-BAB Simply the best Kebab


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
K-BAB, מסעדת הקבב החדשה של השף יוסף חנא (בקצה הנחל, תנורין) ואחיו איש העסקים האני חנא, שמה במרכז התפריט מנות קבב מעולות, מעגל וטלה, העשויות מבשר טרי ומשובח, שמגיע ממגדלים מובחרים בגליל. הוא מטופל במקצוענות ומתובל בעשבים טריים מהגליל.
K-BAB מגישה 3 סוגי קבב עראייס (עטופים בפיתה לבנונית) – עראייס קבאב, עראייס עוף ועראייס נקניקיות טלה, ושני סוגי קבב בצלחת – קבאב ענתבלי (על מצע עגבניות צלויות על האש ומרוסקות, להן מוסיפים שום, תבלינים וצנוברים) וקבאב זחלה (על מצע טחינה חמה, עם קוביות עגבניות).
בנוסף לקבב, K-BAB מציעה תפריט ערבי-גלילי מגוון: סלט פתוש וטבולה; קובה, פטאייר גלילי (בצק ממולא אפוי בתנור), פטאייר שנקליש (לבנה טבעית ויבשה, עם בצל ירוק, שומר ועגבניות), קובה צמחוני (עם גרגרי חומוס, בצלים, שום, כוסברה וצנוברים) ומג'דרה ומנות ילדים.
בגזרת המתוקים ניתן לדגום קטאייף עם אגוזים, קנמון ודבש; מלבי שמנת ברוטב פרות יער ומי זוהר; גלידה עם מוסתקא ודלעת מפונקת, שמכינים אותה על פי מתכון עתיק יומין.
K-BAB תיפתח בצומת כוח בגליל העליון, על כביש 90. המקום מעוצב בסגנון אירופאי נקי, כשהצבעים ששולטים הם ירוק וחום. השולחנות עשויים מעץ אגוז אפריקאי ומשתלבים עם העיצוב הכולל. חלון ענק במסעדה משקיף למטעי הדר שממול ועל הקירות מופיעים אלמנטים של טבע, המביאים את הנוף לתוך המסעדה. במסעדה יש אזורי ישיבה – בר שמשקיף החוצה למטעים, בר פנימי ופינות ישיבה ליד שולחנות במסעדה ומחוץ לה. במקום מותקנים מסכי וידאו עליהם מוקרנים במהלך היום סרטוני וידאו על הצפון.

בשעות הערב הופכת האווירה ב- K-BAB לאינטימית יותר בעזרת תאורה מתאימה, וסרטוני הטבע מתחלפים בשידורי MTV.
לדברי יוסף חנא, K-BAB נולד מתוך תשוקה אדירה לקבב ולמטבח הערבי גלילי, ורצון להנגיש אותו, ולהציג אותו באופן עכשווי, משמח וטעים מאד.