Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > יינות : ב-15/11/06 יתקיימו חגיגות הבוז'ולה באקדמיה לבשר ויין

יינות : ב-15/11/06 יתקיימו חגיגות הבוז'ולה באקדמיה לבשר ויין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
כמו בכל שנה, גם השנה מיליוני חובבי יין יחגגו את חגיגות הבוזולה בלילה שבין יום רביעי לחמישי, בשבוע השלישי של חודש נובמבר. אז, בדיוק בחצות ולא רגע לפני יפתחו מיליוני בקבוקי יין הביכורים.

בוז'ולה הוא שמו של כפר בחבל בורגונדי שבמזרח צרפת, שבו מגדלים את גפני הגמאי השחור ממנו מיוצרים יינות הבוג'ולה. ייצור יינות הבוז'ולה נעשה תוך תסיסה מיוחדת (השריה קרבונית). בגלל זה, יינות הבוז'ולה נובו טעימים במיוחד בשתיה מידית.

מחיר השתתפות 100 ש''ח. להזמנות: 04-6248566 (חיליק)

האקדמיה לבשר ויין
דוד שמעוני 40, חדרה
04-6248566