אבי עקירב - על מסעדת צפרה 30/11/2014
aviakir@holon.muni.il
ביום שישי בתאריך 21.11.2014 הזמנתי את אשתי לארוחת ערב מפנקת (כך חשבתי) לכבוד יום הולדתה השישים הקרב ובא למסעדת צפרה לשעה 19.00 שבה אכלתי לפני זמן לא רב עם ילדי וזכרתי שמאוד נהננו.
לצערי, הארוחה ביום שישי האחרון הייתה בחלקה מפח נפש כמפורט (למרות שאהבתי את רמת השירות ואת האווירה והעיצוב ולפי המלצת המלצרית בחרנו בשיטה של הגשת מנות לפי בחירת המלצרית):
• ארוחת שרימפסים הייתה פושרת למדי למרות שבחוץ היה קר וחורפי והדגשתנו בפני המלצרית שמלבד הסלטים הקרים אנו רוצים אוכל חם להתחמם.
• המנה העיקרית שהזמנו הומלצה בכל פה על ידי המלצרית והייתה מורכבת מדג בשרני שבשרו טעים ועליו מונחות לרוחבו פטריות דמויות ספגטי ארוכים.
מנה זו הייתה נפילה אמתית בגלל שהמנה היפה הוגשה פושרת. בניגוד למנת השרימפס שלא ביקשתי שיחממו אותה אלא רק הערתי לגבי הטמפרטורה שלה, התלוננתי הפעם עליה בפני המלצרית וכבר לא התאפקתי וביקשתי שהמנה תחומם. המנה נלקחה לחימום וחזרה שוב פושרת. כבר לא הייתה לי סבלנות והותרנו חלק ניכר מהמנה בצלחת ובכדי לא להסתכן
הזמנו רק קינוח אחד שדווקא היה בסדר.
שילמנו סך של כ-500 ₪ (כולל טיפ) עבור ארוחה שכללה מנה עיקרית אחת, קינוח אחד, ומספר מצומצם של סלטים שכללו מנה שהמלצרית המליצה בכל פה (שני כדורים פושרים מלאי פטריות שחורות) שהותרנו בצלחת ומעבר לזה לא צריך להוסיף.
הסתבר לי שעבור הדג הפושר שהחזרנו לחימום ולא חזר כפי שביקשנו שילמנו 210 ₪.
אני מביע את אכזבתי ואת מחאתי ממסעדה עם פוטנציאל כה רב. שילמנו סכום גבוה ולא קיבלנו תמורה בחגיגת הולדת אשתי.
פניתי במייל למנכ"ל המסעדה שאפילו לא טרח לענות לי.