מורנה
בתאריך 10/10/2015
באנו בלי הרבה ציפיות ופשוט התאהבנו במקום. המסעדה משלבת בין שני מטבחים שונים: המטבח הקוצני והאיטלקי. זוג -האישה עוזרת בתפריט, מקסימה ונעימה ממצוא הודי, והבעל האיטלקי אחראי על המטבח. אחרי הסברים בחרנו מגוון מנות משני המטבחים והיה נפלא. הטעמים השתלבו, האוכל נמס בפה והשאיר טעם של עוד וכל המנות היו מוצלחות. התלהבתי במיוחד מהמנה הכוללת מוח עגל ברוטב עגבניות שרי ופטריות. מנות הכוללות מוח נדירות מאוד וקלות ל״פיספוס״. צלי הבקר בירקות שורש שודרג על ידי הפולנטה שנח עליו, החצילים בטחינה וסילן גרמו לרגעים של נחת. החשבון בסוף היה מפתיע בצניעותו יחסית למה שקיבלנו. יחס נעים לכל הארך נארגן חה ובקבוק היין המקומי עטיר הטעמים הוסיפו לחוויה המוצלחת. מומלץ!!!