יוסי גבעוני
בתאריך 24/08/2004
בקיארה ביקרנו פעמיים, יום אחרי יום בגלל שכל כך נהנינו. סה''כ טעמנו 5 מנות ראשונות, פסטה ודגים. המסעדה ממוקמת במרינה של הרצליה ומהחלונות הגדולים נשקפים ים כחול ותרני יאכטות, השרות מקצועי וזריז, הפוקצ'ה טעימה וקשה לעמוד בפיתוי להזמין מנה נוספת. כל המנות שטעמנו היו טובות מאוד.
דג הפרידה היה מעולה, ברמה של מסעדות גורמה.
גם הקינוחים שמרו על רמה גבוהה. המחירים בינוניים וגם היין לא יקר ויש אפשרות להזמין קראף של חצי ליטר. בקיצור שווה כל אגורה.