לרגל השנה האזרחית החדשה – 2019, בערב יום שני 31 בדצמבר, מסעדת השף הכשרה Meat Kitchen (מיט קיטצ'ן) בניצוחו של השף נדב נצר, מציעה ערב ייחודי עם מנות ספיישלים, קוקטייל לשנה חדשה לצד תפריט יינות מגוון וקינוח בניחוח צרפתי רומנטי, מילפיי תותים . הערב החגיגי ילווה במוזיקה עד השעות הקטנות של הלילה.
ארוחת ערב השנה החדשה תוגש בשלושה סבבים:
סבב ראשון - 19:00-21:00
סבב שני - 21:00-23:00
סבב שלישי - כניסה עד 23:30 ובילוי עד השעות הקטנות של הלילה
בין המנות הראשונות בתפריט הספיישלים:
פולנטה רכה מתירס טרי- לקט פטריות של חורף, קוויאר בלסמי, אגוזי מלך, צ'יפס בזיליקום, שמן כמהין ( 61 ש"ח )
קרפציו כבד אווז ברולה- קרם ערמונים, זרעי כוסברה מסוכרים, צ'יפס בזיליקום, טוויל פקאן, אבקת זהב ( 79 ש"ח )
שקדי עגל- מסבחה חמה, סיגר ממולא בשר וצנוברים, ויניגרט שיפקה, ציר טלה (81 ש"ח)
כבד אווז- קציפת פופקורן, דקואז שקדים, קרמבל פקאן והל, טוויל שמן זית לבן (84 ש"ח )
בין מנות הספיישל העיקריות:
טרין של טלה בבישול ארוך- פירה, קרם ערמונים, טורטליני זנב שור, גזר בצבעים, פטריות יער, צנונית מזוגגת, טוויל דואה מצרית ( 139 ש"ח )
חזה מולארד- פירה, קרם פורצ'יני, כבד אווז, רוטב דובדבני אמרנה (139 ש"ח)
פילה לברק – קרם כרובית, גרגירי חומוס מוקפצים עם כרישה ותרד, טורטליני בטטה, שאלוט שרוף, אבקת טאסוס, קציפת סלק, ויניגרט סומק, טוויל אריסה (162 ש"ח )
טורנדו רוסיני- פילה בקר וכבד אווז, פירה כמהין, ציר בקר ודובדבנים, טוויל פקאן (199 ש"ח)
קינוח ספיישל- מילפיי תותים ( 64 ש"ח )