מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > סילבסטר 2016 > רומנטיקה בסילבסטר

רומנטיקה בסילבסטר

חוגגים סילבסטר בז'אז'ו הקסומה חוגגים סילבסטר בז'אז'ו הקסומה
וינו סוקה - לחגוג באווירת המאה ה-19 וינו סוקה - לחגוג באווירת המאה ה-19
סילבסטר באווירה רומנטית יוקרתית סילבסטר באווירה רומנטית יוקרתית
מוסקט - מנות שף תוצרת החווה מוסקט - מנות שף תוצרת החווה

לפנק, לפנק, לפנק... ארוחה במסעדה רומנטית בסילבסטר יכולה להפוך לחוויה זוגית משובחת - פשוט ערב שישאיר חותם מתוק בזיכרון. מבין המסעדות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו כמה הצעות רומנטיות במיוחד

קלואליס, תל אביב - אחת ממסעדות השף המובילות בישראל. השף ויקטור גלוגר מנצח ביד יצירתית ומקצועית על מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים. המטבח הפתוח במקום מאפשר לקהל הסועדים לצפות בהכנת המנות, לשמוע את צלילי הכלים, לצפות בחומרי הגלם הזוכים לטיפול אינטליגנטי ולהתרשם מכל סגנונות הבישול של השף. בקלואליס, העיצוב אלגנטי-רומנטי, תוך הקפדה על רמת שירות גבוהה ובקיאות מרשימה של הצוות. בקלואליס מבוטחת לכם חוויה קולינרית המעוררת את כל החושים, ולקראת הסילבסטר רקח השף תפריט יצירתי הכולל מנות כמו ביסק פירות ים; מרק פטריות יער וערמונים עם פחזניית פרמזן; ריזוטו שחור עם תמנונים בגריל; פילה בקר בצלייה איטית עם כבד אווז וכמובן גם קינוח מפנק במיוחד. מחיר ארוחה: 530 ש"ח לסועד. 

וינו סוקה, הרצליה - בליבת העסקים התוססת של הרצליה, מאחורי דלת סתרים, תגלו את וינו סוקה, המזמינה אתכם למסע אחורה בזמן אל עבר הטרקלינים האירופאים המפוארים של המאה ה-19. האווירה במקום קלאסית ויוקרתית,מגובה במרתף יין מרשים, פסנתר ענק, כלי הגשה מפורצלן, וכמובן, תפריט גורמה כשר. השף, ליאור משה, מציע תפריט המשלב בין המטבח האירופאי-צרפתי הקלאסי עם נגיעות ים תיכוניות, והכל תחת הקפדה ברורה על איכותם של חומרי הגלם. ומה מבשלים לכם בסילבסטר? מנות ראשונות כמו טורטליני בשר טלה; שקדי עגל צרובים; כבד אווז על הפלנצ'ה ובריוש קלוי במרמלת חבושים. בעיקריות תוכלו להנות משוק אווז בבישול ארוך עם תבלינים ארומטים; אוסובוקו טלה בבישול מסורתי; פילה בקר על מצע קרם ערמונים ועוד. הארוחה בערב זה תתקיים בשני סבבים: 19:00 ו-21:45. בנוסף, יחכו לסועדים במקום מבחר קוקטלים, שמפניה בחצות ומופע אינטימי של הזמר ברנרד עידן.  

ז'אז'ו בר יין, תל אביב - במתחם שרונה החדש, אחד ממקומות הבילוי היותר מובילים של העיר תל אביב, נמצאת מסעדת השף ובר היין ז'אז'ו. המסעדה ממוקמת בתוך מבנה ששימש כיקב טמפלרי לפני כ-150 שנה ומציעה אירוח בשלושה מפלסים שונים העטופים באווירה של שיכר המתעורר לחיים. הסועדים מוזמנים לחוויית אירוח אינטימית, רומנטית ובלתי מתפשרת. עם פתיחת השנה האזרחית החדשה, תציעה השפית עדי לוי תפריט חגיגי הכולל מנות דגל של המסעדה לצד מנות ספיישל שהורכבו במיוחד לערב זה. בין המנות תמצאו את טורטליני סרטנים מסקרפונה ברנייז מוקצף, תרד תפוחי אדמה וקרמבל בייקון; קרוסטיני מולים בקרם שאלוט; ברבוניות מטוגנות ברוטב לימון שחור, איולי חרדלי ובצל מוחמץ; קלמרי סלט לוביה, טבעות קמח חומוס ושום קונפי; טרושון כבד אווז פיסטוק, פטל שחור ובריוש ועוד הרשימה ארוכה. הארוחה תתקיים בשני סבבי אירוח וברמות מחיר שונות בהתאם לסבב. 

מוסקט מצפה הימים, ראש פינהבתוך מלון מצפה הימים, השוכן בין ראש פינה לצפת, למרגלות הר כנען, עם תצפית לנוף גלילי עוצר נשימה, שוכנת מסעדת מוסקט. השף, רועי דקל, מציע חווית גורמה יוקרתית הנסמכת על תוצרת החווה האורגנית הסמוכה למסעדה, כך שהמנות מציגות שילובים מפתיעים המתגבשים לכדי תפריט סוחף וענוג המשתנה בהתאם לעונות השנה ולהיצע החווה. מכורי הרומנטיקה ואניני הטעם מוזמנים לחגוג את כניסת השנה האזרחית החדשה בארוחה מיוחדת שבה אפשר להתענג משלל מנות, כגון: סלט פומלות וגרגיר נחלים; סלט פאטוש ברווז- נתחי ברווז פריכים, קרעי פוקאצ'ה ומלפפון ירוק; טורטליני בקר- בצק פסטה תוצרת בית במילוי בשר עגל בבישול ארוך; פילה בקר בסגנון טורנדו רוסיני- צלוי על הגריל ועוד שלל טעמים סוחפים. הארוחה תחל בשעה 19:00 ומחירה 300 ש"ח לסועד או 195 ש"ח לאורח המלון. 

לה קוצ'ינה, אילת - במלון רויאל ביץ נמצאת אחת המסעדות הטובות והאהובות ביותר בעיר אילת, לה קוצ'ינה. המסעדה בנויה כבית איטלקי המחולק לשלושה אזורי ישיבה: הסלון המשמש כאולם הראשי, חדר אורחים אינטימי ומפרסת חיצונית הצופה אל עבר הים הכחול. המטבח אחראי על מנות גורמה איטלקיות, ובערב הסילבסטר יקושט המקום באווירת החג, והשף, בן רפאל, יציע מגוון מנות ספיישל מובחרות שיוגשו לצד המנות המוכרות והאהובות של המקום. בין מנות הספיישל תמצאו את הקרפצ'יו פירות ים; טורטליני סלק במילוי קרם חציל ושרימפס; אצבעות פילה בקר עטופות בפרושוטו ופולנטה רכה. כמובן, שניתן להתענג מהתפריט הרגיל המציע מדליוני פילה בקר ברוטב גורגונזולה; פילה דג סלמון צרוב במחבת מוגש על ניוקי ועוד. מחיר מינימום לסועד - 280 ש"ח.