"רשימת המרכיבים שלו כוללת פורל מעושן, ביצה רכה, אנשובי, תפוח אדמה סגול, צלפים וזיתי קלמטה. כל אלו היו שם בנדיבות, יחד עם עלי חסה רעננים ותרמילי שעועית ירוקה חלוטים קלות, כשאיולי יוגורט ושום קושר את כולם יחד..." הקילומטראז' של שפרה צח כולל סיקורים בשלל מסעדות בארץ: אסייתיות, מקסיקניות, צרפתיות, גיאורגיות, רוסיות ויפניות, והפעם, היא יצאה לבדוק מה מתבשל בסנטה רוזה, המביאה את המטבח הקליפורני לתל אביב
סנטה רוזה מביאה את בשורת האוכל הקליפורני לארץ. האוכל הקליפורני מושפע מאוד ממטבחי המהגרים – המקסיקני, הצרפתי, האיטלקי והאסיאתי, כך שמתקבל מטבח פיוז'ן המשלב בין מספר שיטות ומסורות בישול. בואו לנסות את הארוחות העסקיות שיש למקום להציע
יום העצמאות האמריקאי בפתח, ואין דרך מוצלחת יותר לציין יום זה מאשר בארוחה אמריקאית דשנה. אז מה תבחרו: המבורגר כפול עם צ'יפס, כנפיים ברוטב ברביקיו, סלט קולסלאו וקולה בכוס ענקית או בכלל תעדיפו פנקייק גדול ברוטב מייפל. במיוחד בשבילכם ריכזנו המלצות על מסעדות אמריקאיות שמספקות את הסחורה ובגדול!
"בשר הסרטנים הנימוח, ביחד עם עשבי התיבול, יוגורט הכבשים שהוזלף מעל ושני הרטבים המצוינים שהגיעו בצד, רוטב טרטר ורוטב עגבניות חריף, יצרו מנה מיוחדת ורעננה...". סנטה רוזה, שפתחה דלתות לאחרונה בנאות אפקה בתל אביב, מביאה את בשורת המטבח הקליפורני לישראל. ליאור פנחסי יצא לגלות מקרוב מהן ההפתעות החבויות בתפריט