רק למקרה שייפול עלינו יום נעים באמצע ינואר, הכנו לכם רשימה של ארבע מסעדות מחוץ לעיר, כל עיר, לטיול נחמד, ואז מה אם חורף. צאו קצת מהבית, תנו לשמש ללטף לכם את הפדחת – וגם אם גשום היום, אל דאגה, השמש תזרח גם מחר
שבועות נחשב לחג שהוא הכי ''תוצרת הארץ''. אז אם לפתע שירו של אריק אינשטיין מתנגן לכם בראש (''לעורר אהבה וכבוד וחיבה וקנאה לתוצרת הארץ') אתם מוזמנים לזמזם אותו, תוך כדי ביקור במסעדות שהן הכי ''מתוצרת הארץ''
הגבנים אהרון מרקוביץ' ממחלבת מרקוביץ', אריאל מזן ממחלבת אלטו, עמוס תשובה ממחלבת ערבה, ודפנה דריאל, מספרים איך הגיעו לעסק, מהי הגבינה האהובה עליהם, ומספקים טיפים לייצור גבינות ביתיות. מתוך פרויקט שבועות של אתר 2eat
''הוא מגיש לנו טעימות מגבינות על טהרת חלב הכבשים: חלקן בעלות ארומת אגוזים וחלקן אפופות יין, חלקן חריפות ודומיננטיות וחלקן עדינות ואלגנטיות...''. דניאל רום מצא את הבראנץ' המושלם, בקפה-מעדנייה ארץ זבת חלב שבנחלים
ב''ארץ זבת חלב'' שבמושב נחלים מקדישים את בקרי שישי למבוגרים בלבד, עם ארוחת בוקר הכי מפנקת שאפשר, בניחוח כפרי של פעם: בתים צנועים, ירוק של אחרי הגשם, חמור קשור בחבל ותרנגול מתרוצץ
שש המלצות לבילויים רומנטיים במיוחד ליום האהבה
הביקור שלנו במקום היה ביום שטוף שמש של אמצע השבוע. השקט שמסביב, הנובע מהמיקום בלב המושב (20 דק' מת''א), היה הזדמנות מצוינת ליהנות מיום יפה וארוחה מצוינת, שכן הגבינות, על מכלול השמות שלהן, הן באמת יצירה יוצאת דופן.
פעם, כך מספרים היו חוגגות הבנות את ט''ו באב- חג האהבה ביציאה לכרמים בבגדים לבנים, והיו רוקדות בין הגפנים על מנת למצוא חתן. כיום, הן לובשות מכנסיים לבנות של דיזל ויוצאות, עם החתנים למסעדות ולברים , לתפוס לעצמן איזה ארוחה רומנטית.