אבי ראובני, פריק של הים התיכון שבישל כבר על כמה מחופיו מציג את עצמו ונותן מתכון לקבב אלוהי.
לפני כשבועיים השיקו במזטי תפריט טעימות אביבי, שכולל צלוחיות קטנות של מנות אביביות וקיצייות, מעין ארוחת נישנושים קלה: קאוויאר חצילים עם בזיליקום וגבינת עיזים, פטה כבד עוף מוגש עם ריבת תאנים, לבנה עם פסטו עגבניות מיובשות ואורגנו, עגבניות עם בצל אדום לימון ושמן זית ועוד דברים שגורמים לך להרגיש את הקיץ.
שלחנו מזלגות גם לצלוחיות של לבנה מצוינת בפסטו עגבניות, כרובית בציפוי פריך וברוטב צ'ילי, עגבניות שרי עם גבינת פטה צאן ורוטב פסטו, גבינת שמנת עם בצל מטוגן וחציל מטוגן ברוטב סויה ודבש. לצדם הופיעה פוקצ'ה חמימה ופריכה בלווית חמאת שום.