קוקטייל תפוח בדבש
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 5 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
תמיד רצוי לפתוח שנה חדשה בדבש ותפוחים, שימתיקו וישמחו אותנו בפתחה של שנה.
ברשת מוזס לקחו את הרעיון צעד אחד קדימה, חשבו, רקחו ויצרו קוקטייל חגיגי במיוחד, המשלב את מנהגי החג - ''מרטיני דבש ותפוח''.
מרכיבים
- 2 כפות רצועות תפוחים אדומים
- הרבה קרח רגיל עד לשולי לכוס
- מוזגים:
- 40 מ''ל פינלנדיה
- 20 מ''ל סמירנוף תפוח( אפל טוויסט)
- 25 מ''ל ליים סחוט
- 25 מ''ל מי סוכר
- 15 מ''ל מונין דבש (סירופ דבש צרפתי)
- דש ברנייגר (ליקר דבש)
אופן ההכנה
מנערים הכול בעזרת שייקר ומקשטים מעל בסליל תפוז.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מוזס רוטשילד
שד' רוטשילד 35, תל אביב
הצג טלפון
03-5664949
|