מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק כרישה

מרק כרישה

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הכרישות לטבעות בעובי חצי ס''מ . פורסים הבצלים לטבעות, מטגנים מעט עד להזהבה.

מוסיפים את המים הרותחים, אבקת המרק בטעם עוף, גרגירי הפלפל אנגלי והסוכר ממתינים עד שירתח שוב, טועמים.

מכסים חלקית את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 20 דקות.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית.


קישורים:
מיה בן אפרים