דג לבן בתנור
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
109. דג לבן בתנור
מרכיבים
- 2 דגי אמנון שלמים
- 8 יחידות פלחי לימון דקים חתוכים לקוביות
- 3 כפות שמן זית
- 5 כפות יין לבן
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 3כפות פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות פלפלים צבעוניים חתוכים לפרוסות
- 1 כרישה פרוסה דק
- מעט עשבי תיבול (שמיר, טרגון, ריחן)
- מעט פלפל אדום חריף (אם רוצים)
- מלח לפי טעם
אופן ההכנה
חורצים חתכים לרוחבם של הדגים.
מערבבים את כל החומרים למרינדה ומשרים את הדגים בתוך המרינדה.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות.
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מיה בן אפריים