מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט קינואה עם בטטה, ענבים שחורים ושקדים

סלט קינואה עם בטטה, ענבים שחורים ושקדים

סלט קינואה עם בטטה, ענבים שחורים ושקדים

תיאור המתכון

סלט קינואה עם בטטה, ענבים שחורים ושקדים
מתכון בריא ורענן באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית

מרכיבים

אופן ההכנה

לפני ההגשה יש להוסיף נענע קצוצה ומעט סומסום שחור
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון

לפני הגשה:
מוסיפים מלח פלפל גרוס טרי ומלח ואוכלים קר

הערות

למי שצריך- הוראות ל בישול קינואה:
כוס קינואה
כוס ורבע מים

אופן הכנת הקינואה: מוסיפים לסיר את כוס הקינואה ומערבבים עד שכל הקינואה מכוסה בכוס ורבע מים קרים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים, כ-10-12 דקות. משאירים את המכסה סגור לפחות ל-10 דקות, כדי שהאדים יספגו בקינואה. לקרר את הקינואה, אם מתכוונים לנצלה כסלט קר.


קישורים:
מיה בן אפרים