מסעדת נוף הואדי ממוקמת בעין חוד ומציעה תפריט מזרחי עשיר. בין מנות התפריט ניתן למצוא מאכלים אותנטיים, בשרים על האש, חומוס פול ועוד מבחר מאכלים ביתיים בשפע. האווירה במסעדת נוף הואדי פסטורלית ונעימה וניתן לערוך אירועים פרטיים ועסקיים עד 180 מוזמנים.
קפה לואיז הוקם כדי להציע חווית בילוי קולינרית טבעית ובריאה. לסניף הותיק בחיפה הצטרף סניף נוסף ברמת החייל בתל אביב. המנות המוגשות בקפה לואיז מבוססות ברובן על קמח מלא, מרכיבים אורגניים ודלי שומן. ניתנה חשיבות עליונה לטריות המזון ולהיותו טבעי, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או תוספי טעם וריח. המנות המוצעות בתפריט של קפה לואיז נבנו בליווי תזונאית קלינית טבעית וניתנת חשיבות לערכים התזונתיים של המזון. לצד בית הקפה הוקמה גם חנות המציעה תערובות קפה ייחודית שלנו, מוצרי בריאות איכותיים ולחמים הנאפים במקום.
רק דגים הינה מסעדה ישראלית לדגים ומאכלי ים.
שטיסל הינו מרכז אוכל יהודי ולו סניפים בבני ברק ובירושלים. המסעדה, השוכנת בלב העיר בני ברק, מרווחת וממוזגת ומציעה את מיטב המאכלים הביתיים כגון: סלטי, דגים, בשרים, גפילטע פיש, תוספות כיד המלך ועוד. לשרותכם חדר VIP ממוזג ומרווח. מידי שישי תוכלו ליהנות מיריד אוכל ביתי יהודי.
שיפודיה באוירה חדשנית וישראלית
מסעדת אבו אל-עבד ממוקמת באזור הכי יפה ועתיק בכפר אבו-גוש, ליד המנזר הבנדיט טיני ומסגד אבו-גוש. המסעדה מוכרת בזכות המטבח המזרחי- אותנטי הטוב שלה וגם בזכות ניסיון רב שנים במתן שירות על טהרת האירוח הערבי והמסורתי. התפריט המסעדה תוכלו למצוא מבחר גדול של מאכלים, החל מג'דרה, קבב ערבי, מקלובה, מוסחן, כבש בתנור (קדרה) עוף ובקר, ממולאים שנחשבים למאכלים המסורתיים דרך החומוס המפורסם של המקום שרק בשבילו מומלץ להגיע למסעדה -חווית טעמים שאין כמותה. יוסף ג'בר, בעל המקום מתחייב בפני קהל לקוחותיו החדש והנאמן לאיכות האוכל הטובה ביותר תוך מתן השירות הטוב ביותר במחירים סבירים לכל נפש. המאכלים טריים ומוכנים במקום, בניצוחו של השף אבו-מוראד שמחזיק מטבח לתפארת כבר 9 שנים ואכן המזון המשובח אותו מזון משובח והשרות כן השרות, אותו שרות אדיב, חם ומפנק על טהרת האירוח הערבי המסורתי. אירועים סגורים ניתן לערוך במקום וליהנות משירות קייטרינג עשיר.
המסעדה מגישה אוכל מזרחי אותנטי. התפריט העשיר מציע בעיקר מנות בשר ודגים, אך גם אופציות צמחוניות מגוונות. מנת הדגל היא המוחמר- עופיון אותו מכינים בטאבון עם בצל, שמן זית, סומק וצנוברים ומוגש עם פיתה מהטאבון. הבעלים, סאלח גבן, ממליץ גם על מנת הכבש בתנור המוגשת בשבתות בלבד. המנות במחירים סבירים, השירות אדיב ומחויך, וכן ניתן לערוך אירועים במקום.