|
|
|
|
קורסים וסדנאות לבישול ואפייה |
במסגרת המיקום המיוחד והמטבח הפתוח, שף ארז שטרן מציע קורסי בישול ואפיה, בתחומים מרתקים ומעניינים. נושא כל קורס ממוקד בתחום אחד, אך נלמדים ומשולבים בו אלמנטים וידע רבים. כל זאת, מתוך רצון להעביר בצורה מעניינית ומאוזנת, מורכבות של המוצר ,את טעמיו, הריחות, המרקמים, כשרון המבשל וכו'. כל קורס אורך כארבע שעות לערך. קורס המתוקים מורכב מארבע סדנאות בנות ארבע שעות כל אחת מספר משתתפים מינימלי בכל סדנה שישה, ומקסימלי שניים-עשר דרך הלימוד מחולקת לשלושה: הסברים כלליים והצגת תכלית הכנה פרונטלית (במטבח הפתוח לעיני ובפני הצופים) של המתכונים והנושאים השונים עי השף טעימה של המנות השונות על ידי האורחים בכל מקרה גמישות לצרכי הלקוח היא שם המשחק...ואם קבוצה רוצה ומעדיפה דברים אחרים...יש מקום לשנוי וחידוש. הנושאים המוצעים ברשימה הבאה הם המלצות בלבד. ניתן לשנותם ולהחליפם לפי רצון הקבוצה
|
|
|
|
|
|
נושאי הקורסים והסדנאות מחולקים בצורה הבאה:
1. מן המטבח האיטלקי סלטים קרים אנטי פסטי פסטות ורטבים מנת דג/עוף/בשר מותאמת לרצון הלקוח קינוח
2. מן המטבח הצרפתי מבחר של מנות פתיחה ומשעשעי חיך מנת דג עם תוספת תואמת מנת בשר/עוף עם תוספת תואמת או לחילופין מתכון קדרה קינוח
3. מן המטבח האסיאתי סלטים קרים הכנת סושי מנות נודלז דגים במבחר סגנונות וצורות הכנה קינוח עם אלמנטים אסיאתיים
4. מתכוני בשר ועופות קרפצ'יו בקר תבשיל קדרה שניצל וינאי משייטל עגל בקר סינטה עשויה בתנור פילה בקר עשוי על הפלאנצ'ה (המשטח החם שעליו עושים מעורב ירושלמי)
5. מבחר מתכוני חזיר פרושוטו ספר-ריבז פילה אוסו בוקו קינוח
6. דגים סביצה של דג טרטר דג מספר דגים עשויים במגוון צורות הכנה קינוח
7. מתוקים וקינוחים מחולקים לפי קבוצות: א. עוגות גבינה: אוכמניות; פירורים; קינמון; שוקו-תפוז; שוקו בננה; טירמיסו ב. טארטים: תפוחים-קראמבל; לימון; אגוזים; פרי עונה, טאטן תפוחים; טאטן אגסים ג. שוקולד: עוגת פאדג'; בראוני שוקולד; טארט שוקולד; וולקנו שוקולד ד. מוסים/קרמים/עוגות קצפת: קפה; אגוזים; קוקוס; שוקולד; תפוז; פרי העונה
|
 |
|
|
|
|
|
|