|
יצרני בוטיק
|
אימפורט פור יו
אנחנו באימפורט פור יו מאמינים שארוחה מוצלחת מתחילה במוצר משובח .
לכן אנו מייבאים עבורכם את המוצרים המשובחים ביותר.
החברה מתמחה בייבוא מוצרי מזון איכותיים מאיטליה, צרפת והולנד כאשר הדגש המרכזי הוא איכות וטיב המוצרים.
|
|
קופי טים
חברת גאג'יה (GAGGIA SRL) היא החברה המזוהה ביותר עם מכונות קפה איטלקיות לשימוש ביתי ומקצועי. השם גאג'יה הוא שם נרדף למסורת עיצוב ואמינות בעולם בכלל ובישראל בפרט.
החברה אשר נוסדה על ידי אקילה גאג'יה המזוהה כ"אבי מכונת האספרסו המודרנית" בזכות פטנט רשום 365726 משנת 1938, שבו הקיטור מעובה באמצעות בוכנת לחץ לפני המגע עם הקפה והתוצאה היא מיצוי תערובת הקפה באיכות הגבוהה ביותר.
החברה נוסדה בשנת 1948 ועד היום מובילה את תעשיית מכונות הקפה האיטלקית בכל העולם.
כל מוצרי החברה נכון להיום מיוצרים באיטליה (מילנו), ושם חוברים להם מסורת רבת שנים, פיתוחים טכנולוגיים ייחודיים המשולבים ביצירות אומנות מעוצבות.
|
|
טעם ארז
יקב בוטיק משפחתי מבנימינה המתמחה בייצור ליקרים, יינות-פרי ומעדני פירות אלכוהוליים המיוצרים מפירות טריים שנקטפים מפרדסי וחצרות המושבים שבאזור. ארז היינן, דור שלישי לחקלאי הארץ, מאמין בחיבור שבין האדם לאדמה ובהכרת תודה לתנובתה. הכנת היינות המיוחדים נעשית בתהליך עדין של הוספת שמרי יין וסוכר לפירות כגון מנגו, שסק, פסיפלורה, אננס, שזיפים, ליצ'י, קיווי וסברס. בנוסף ליינות, תוכלו ליהנות גם מליקרים ייחודיים כגון מנטה ולואיזה ומעדני פירות אחרים. האגדה אומרת שמגוון הטעמים, הצבעים והריחות של תוצרת יקב טעם ארז יחזקו בכם שורשים..
|
|
לינדט
מזה מאה ושישים שנה השוקולטיירים של לינדט משקיעים תשומת לב ואהבה בהכנת שוקולד לינדט,
הם מקפידים בבחירת חומרי גלם איכותיים בלבד ויוצרים את אחד השוקולדים המשובחים בעולם.
בלינדט הציבו סטנדרטים גבוהים במיוחד כמו שרק השוויצרים יודעים לעשות: כך ברבות השנים הפך שוקולד לינדט לאחד ממובילי תרבות הצריכה בקרב קהלים היודעים להעריך איכות. אמני השוקולד של לינדט מובילים אותנו לחוויית חמשת החושים. חוויה מושלמת שבה השוקולד אינו רק חווית טעם. המגע, הריח, המרקם והנראות, מהווים חלק אינטגראלי מחוויה זו.
|
|
קשת מיצים טבעיים
"קשת מיצים טבעיים" מרמת הגולן, מציגה מגוון מיצים מפירות טבעיים על בסיס פרי התפוח בשילוב פירות טבעיים אחרים כדוגמת פסיפלורה, גזר, רימון, סלק.
המפעל מפיק את המיץ מהפירות בשיטות שהוא מגדיר כייחודיות ובטכנולוגיה אמריקאית. כך, בתהליך קצר ומהיר הפרי נשטף ונסחט, עובר פסטור קל, מבוקבק ונכנס לקירור.
מיצי קשת טבעיים מופקים מ- 100% נטו פרי טרי ואיכותי, ללא תוספת סוכר, מים, צבע מאכל או חומר משמר.
הפירות הטבעיים ידועים ביתרונות הבריאות, הרכב של פרי אחד או יותר במיצים שונים מעניקים נוגדי חמצון, חיזוק מערכת הנשימה, הרגעת עצבנות, ניקוי הכבד ומערכת העיכול, העשרה בברזל, ייצוב המערכת החיסונית.
|
|
מטעמים גשור
עולמו המרתק של שמן זית ארץ גשור מציג את בשורת שמן הזית הזני ומוביל את מהפיכת הטעמים בסדרת שמני זית איכותיים.
500 דונם של מטעי זיתים בדרום רמת הגולן ותפיסה חדשנית בייצור שמן זית זני לפיה קיימת שליטה מוחלטת על כל תהליך הייצור: מגידול השתילים, ייצור השמן בבית הבד ועד לבקבוק. תפיסה אשר מאפשרת למצות מהזיתים את הטוב ביותר עבורכם, מבחינה בריאותית וארומטית. לכן אין זה פלא ששמן זית ארץ גשור כובש אט אט את לבם ומטבחם של רבים ביניהם השפים הגדולים בארץ, כל אחד לפי טעמו - כל זן והטבע שלו.
|
|
חלוצה
שמן זית חלוצה מופק מכרמי הזיתים הגדולים ביותר במדינת ישראל הגדלים ברמת הנגב. ההשקיה האינטנסיבית במים מליחים והאקלים המדברי מבטיחים זיתים באיכות גבוהה ביותר. ייחודו של שמן זית חלוצה בכך שהוא יצרן מהבודדים בארץ, המגדל, המוסק, העוצר והמשווק. שמן זית חלוצה זכה בפרסים בארץ ובעולם בתור שמן זית מובחר ואיכותי.
|
|
לה פרומאז'רי
באשר התאהב בתרבות הגבינות לאחר טיול ארוך באירופה ובעקבות השתלמות בתחום בפריז החליף את הבסטה בשוק מחנה יהודה בירושלים בדוכן פרומז’רי בנוסח צרפתי. כיום באשר מספק גבינות לחנויות, מעדניות, ושווקים בכל רחבי הארץ עם למעלה מ- 850 סוגי גבינה הישר משוק ‘ראנג’יס’ שליד פריז.
בשוק המקורה אפשר למצוא גבינות ומוצרים מיובאים מכל העולם לצד תוצרת מקומית. מומלץ לנסות את הריקוטה, אורדה, ברינזה ושמנת טרייה מחלב כבשים שמגיעים היישר ממחלבת דותן.
בנוסף לגבינות אפשר למצוא גם דגים ונקניקים מעושנים, סוגים שונים של חרדל וחומץ ובדרגות יישון שונות, פסטות בעבודת יד, שימורים איכותיים ופטריות כמהין.
|
|
שמן זית סבא חביב
סבא חביב הוא אחד ממיסדי כפר מג'אר שבגליל, מגדל עצי זית ומיצר שמן מאז 1913
באמצעות בית בד עתיק, אבן ריחיים ומכבש ידני הוא הפיק את שמן הזית המשובח ביותר בגליל.
בשמן זית סבא חביב ממשיכים תהליך יצור שמן הזית לפי מסורת קדומה שעוברת כבר הרבה שנים מאב לבן
מסורת קדומה זו הופכת את כל אחד משמני הזית למוביל בתחומו. האהבה הגדולה שלנו למקצוע מבטיחה לכל אוהבי שמן הזית חגיגה של טעם.
|
|