יין בירות ואלכוהול

יין בירות ואלכוהול

יקבי ברקן

כיקב מוביל - השני בגודלו בישראל - מעבדים מדי שנה למעלה מ- 7000 טון ענבים. ענבים, שלעיתים רק אחרי מספר שנים, הופכים למוצר שאפשר לקרוא לו מוצר מוגמר - יין איכותי.
ייצור ושיווק מוצלחים של כמות גדולה כזאת של יין, במגוון סגנונות ואיכויות, דורש ידע עצום ומומחיות גדולה. אלה מקורם בצוות העובדים שלנו, מהיינן הראשי, דרך הייננים, האגרונומית, העובדים בכרמים ואנשי המעבדה ועד אנשי השיווק והמכירות.

מבשלת אלכסנדר

מבשלת אלכסנדר הוקמה ב 20.08.2008 בעמק חפר, ליד נחל אלכסנדר. במבשלת אלכסנדר אנחנו שמים דגש בראש ובראשונה על איכות וטריות הבירה.
המטרה שלנו היא ליצור בירה ישראלית מעולה!
מעולה – כמו במיטב מבשלות הבוטיק באירופה ובארה"ב, על בסיס ידע ומסורת של מבשלות איכות אירופאיות ללא פיסטור וללא סינון.
ישראלית – שמיוצרת כאן בעמק חפר, כמו שאנחנו אוהבים ומאפשרת לאוהב הבירה הישראלי לקבל אותה טרייה וטובה, בלי שהייתה צריכה להפליג מאי שם ולסבול מתלאות הדרך.
כמו כל מזון ומשקה, איכות וטעם הבירה נקבעים בראש ובראשונה ע"י חומרי הגלם בהם משתמשים, אנחנו משתמשים רק בחומרי גלם מהאיכות הגבוהה ביותר, לתת, כשות ושמרים מאירופה, ומים ישראלים שעוברים טיפול לניקוי מוחלט (אוסמוזה הפוכה).
הדבר הבא שמשפיע על איכותה וטעמיה של הבירה הוא תהליך היצירה הקפדני, שהוא ארוך יותר מהמקובל ושבסופו אנחנו מבקבקים את הבירה ללא פסטור וללא סינון. הבירה למעשה ממשיכה "לחיות" בבקבוק ולכן נשארת טריה ועשירה בטעם וריח עד לשתייתה.

יקב מונד

היקב הוקם בשנת 2004 על ידי האחים משה והרצל קרן במושב משמרת שבגוש תל מונד. היקב מייצר קרוב ל- 25,000 בקבוקים בשנה של יינות כשרים.
יינות היקב זוכים בשנים האחרונות במדליות, פרסים ובתארים בתחרויות יין בין לאומיות.
היקב זוכה גם לפרגון גדול מצד רבים מאנשי המקצוע והמומחים בענף היין בישראל, בזכות האיכות הגבוהה והמחיר ההוגן.

מבשלת הנגב

נגב היא מבשלת בוטיק מצפון הנגב, המתמחה ביצירת בירות ALEייחודיות. הבירות אינן עוברות תהליכי סינון ומאופיינות בטעם עשיר ומלא. חומרי הגלם נבחרים בקפידה ותהליך הכנת הבירות מבוקר באופן אישי.

יקב טפרברג 1870

היקב מייצר מעל 4 מיליון בק' בשנה, הינו הרביעי בגודלו בישראל ונמצא בבעלות משפחת טפרברג כבר שישה דורות.
יקב טפרברג 1870 מייצא את יינותיו ל- 22 מדינות ברחבי העולם, בהן אנגליה, צרפת, ספרד, אוסטרליה, ארה"ב, קנדה ועוד. הצלחת היקב הינה, פרי שילוב בין פילוסופיית "עולם חדש" של שיקי ראוכברגר, היינן הראשי של היקב, ויד ימינו, היינן אוליביה פרתי, המחזיק באסכולה הצרפתית.

פאבו מבשלת בירה

מבשלת 'פאבו', הממוקמת בגבעת זמארין שבזכרון יעקב, מציעה חווית שתייה יוצאת דופן, בנוף מדהים המזכיר את טוסקנה באווירה מושקעת, קסומה וייחודית. מבשלת הבירה, שתיפתח לאחר עבודה מאומצת ותכנון של קרוב לשנתיים, הינה בבעלות משפחתית של איש העסקים נחי ברגידה ובשותפות עם עידן גולקו.
'פאבו', תייצר מגוון בירות פרימיום ייחודיות, תוך כדי דגש על המרכיבים המשמעותיים ביותר של תהליכי היצור וחמרי הגלם. הטיפול במים קיבל דגש מיוחד בו מוצאים כל מרכביו עד כדי מים מזוקקים, ואילו המינרלים הרצויים לסוג בירה מסוים מוספים בשלב הבישול לפי הרכב הרצוי לסגנון. הכשות בו משתמשת 'פאבו' היא זן חדש יחסית הגדל בגרמניה, אשר מעניק לבירה את המרירות העדינה והארומה המבוקשת .
מסעדות