אודות השף
שף עלאא מוסא למד את המקצוע מניסיון בשטח. הוא למד את אמנות הבישול בבית הספר לקולינריה דן גורמה בחיפה. כשסיים את לימודיו עבר לעיר אילת והתמחה במלונות העיר. לאחר מכן, עבר לתל אביב והחל לעבוד במסעדת השף כרמלה בנחלה של שף דניאל זך. בגיל 20 מונה מוסא לסו שף של המסעדה.
מוסא המשיך עם אהבתו למטבח - בחו"ל. במשך 4 שנים שהה בשבדיה שם עבד בשלוש מסעדות עטורות כוכב מישלן. העבודה במטבחי המסעדות הבינלאומיות אפשרו לו להיחשף לטכניקות בישול חדשניות ובעיקר להיחשף לחומרי גלם שאינם מוכרים בישראל.
בשנת 2012 הוא חבר למרוואן סוואעד חבר ילדות ושניהם יחד פתחו את מסעדת "אלמרסא" (המעגן) שמציעה את ניחוחות הים היישר אל הצלחת.