|
מסעדות
|
כרמא
כרמא שוכנת בבמבנה אבן מרהיב עם אווירה רומנטית וקסומה ומשקיפה על נוף מדהים. על התפריט המגוון והעשיר אחראי השף ארז שבו. ניתן לערוך אירועים עד 60 איש.
| עין כרם 74, ירושלים.
טלפון: 02-6436643
שעות פתיחה: א' - שבת 10:00- אחרון הלקוחות | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
לארא
לארא מציעה מטבח ישראלי ים-תיכוני עם נגיעות אירופאיות אותנטיות, פיוז'ן מעניין ושונה. בתפריט מגוון ספיישלים מתחלפים המוכנים מחומרי הגלם המשובחים ביותר. | שמעון בן שטח 3, ירושלים.
טלפון: 02-5370701
שעות פתיחה: א' - ה' 23:30 - 18:00, שבת שעה אחרי צאת השבת - 23:30 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
רסטובר
בבקרים הרסטובר הוא בית קפה רגוע, בשעות הצהריים מקום לארוחות איכותיות, ולאחר רדת החמה המקום הולם סועדים אניני טעם ובליינים כאחד. התפריט מציע פסטה טרייה-טרייה, מנות דג, בשר, פירות ים וסלטים.
| בן מימון 1, ירושלים.
טלפון: 02-5665126
שעות פתיחה: א' - שבת 02:00 - 07:30
| לתפריט הפסטיבל
|
|
|
סאקורה
בלב ליבה של ירושלים, בתוך סמטה קטנה וקסומה שבין רח' יפו לנחלת שבעה שוכנת מסעדת סאקורה המתמחה במטבח האסיאתי- יפני.
| יפו 31, ירושלים.
טלפון: 02-6235464
שעות פתיחה: א' - שבת 12:00 עד לק' אחרון | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
תמול שלשום
מסעדה, בית קפה וחנות ספרים בשכונת נחלת שבעה. בתמול שלשום מתקיימים אירועים ספרותיים.
| יואל סלומון 5, נחלת שבעה, ירושלים.
טלפון: 02-6232758
שעות פתיחה: א'-ה': 8:30 - 24:00, ו': 8:30 - 15:00, ש': 21:00 - 24:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
האטליה
לתפריט הפסטיבל
סיורים קולינאריים בשוק מחנה יהודה. הסיור נעלה אל האטליה –סטודיו לבישול הממוקם בלב ליבו של שוק מחנה יהודה.
| החרוב 14, לב שוק מחנה יהודה, ירושלים.
טלפון: 02-5370666, 050-4619687
שעות פתיחה: א' - ה' 15:00 - 09:30, ד' - ה' 22:00 - 16:30 |
|
|
|
בלאק בר אן בורגר
מסעדת Black Bar 'n' Burger הירושלמית ממוקמת בשלומציון המלכה 18 ויכולה להכיל עד 150 סועדים רעבים, בנוסף לחדר הפרטי המפואר המיועד ל-8 סועדים
| שלומציון המלכה 18, ירושלים.
טלפון: 02-6246767
שעות פתיחה: יום א'-יום ה' 12:00-אחרון הלק'
יום ו' 12:00-שעה לפני כניסת השבת, שבת: שעה אחרי צאת שבת - אחרון הלק' | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
בין הקשתות
מסעדה המשלבת אוירה אותנטית וניחוחות מודרניים כאחד. והכל במרחק נגיעה מהכותל. ניתן לערוך אירועים עד 100 איש.
| הגיא 174, מתחם הכותל המערבי, ירושלים.
טלפון: 02-6288680
שעות פתיחה: א'-ה': 9:00 - 18:00, ערבים וימי ו' - אירועים בלבד | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
דארנא
מיום הקמתה, עושה דארנא כל שביכולתה לממש את מחויבותה לשימור תרבות האירוח המרוקנית, להקפדה על מצוינות קולינרית ולקבלת פנים חמה ומזמינה על פי מיטב מסורת המגרב.
| הורקונוס 3 , ירושלים.
טלפון: 02-6245406
שעות פתיחה: ימי ראשון עד חמישי 12:00-15:00, 18:00-22:00
מוצאי שבת: חצי שעה מצאת השבת | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
מנורה
במסעדה שירות חם ולבבי, מחירים עממיים וניתן לקיים אירועים, במיוחד חגיגות בר מצווה, עד 60 איש ברחבה החיצונית (בקיץ) ובפנים המסעדה עד 30 איש (בחורף).
| היהודים 70 הרובע היהודי, ירושלים.
טלפון: 02-6289944
שעות פתיחה: יום א' - יום ה' 21:00 - 07:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
ראצ'ה
מסעדת ראצ'ה שוכנת במבנה עתיק מימי המנדט הבריטי וכאן היא מציעה לאורחיה חוויה קולינרית עשירה, מעוצבת ושמחה, ובהתאם למסורת הגרוזינית, שופעת ומקבלת אורחים.
| החבצלת 6, ירושלים.
טלפון: 02-5376600
שעות פתיחה: א' - ה' 17:00 - אחרון הלקוחות , ו' 12:00 - כניסת שבת, שבת: שעה אחרי צאת השבת - אחרון הלקוח | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
1868
במבנה האבן הראשון שהוקם מחוץ לחומת העיר העתיקה בירושלים שוכנת מסעדה הנושאת את שנת הקמתו של המבנה - 1868. | רחוב המלך דוד 10 ירושלים.
טלפון: 02-6222312/3
שעות פתיחה: א' - ה' 12:00-15:00 / 18:00-23:30, ו' - אירועים לפי הזמנה, שבת - שעה לאחר צאת השבת | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
סקאלה
סקאלה מפגישה בין אלגנטיות והידור לאנרגיות צעירות, סגנון חיים אורבני וטעמים עכשוויים. המפגש הקולינרי בין חומרי גלם מקומיים לטכניקות בישול בינלאומיות, יוצר מטבח ים תיכוני מקורי ומענג כל חיך.
| המלך דוד 7, מלון מצודת דוד, ירושלים.
טלפון: 02-6212030, 054-3346064
שעות פתיחה: א'-ה' 19:00-23:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
קפה בתאטרון
מסעדת קפה בתיאטרון הינה מסעדה חלבית איכותית בסגון איטלקי. המסעדה ערוכה לקבל הזמנות לאירועים מכל הסוגים- בר/בת מצוות, ימי הולדת, ימי נישואין ועוד.
| מרכוס 20 , ירושלים.
טלפון: 02-5611101
שעות פתיחה: יום א' - יום ה' 09:00 - הסועד האחרון
שבת מצאת שבת - הסועד האחרון | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
אנג'ליקה
מסעדת אנג'ליקה של צמד השפים מרגי וגרשקוביץ' מעניקה לסועדים בה חוויית גורמה חמימה ונעימה, אך בו זמנית יוקרתית ומהוקצעת.
| שץ 7, ירושלים.
טלפון: 02-6230056
שעות פתיחה: א'-ה': 12:00-17:00, 18:00-23:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
לה בוקה
מסעדה לטינית, כשרה למהדרין של השף גיר קימחי. קונספט המסעדה הינו לטיני חדשני ומשלב בהצלחה טעמים וריחות ממדינות שונות.
| עמק רפאים 46, המושבה הגרמנית, ירושלים.
טלפון: 077-72147755 / 02-5635577
שעות פתיחה: א' - ה' 11:30 - עד אחרון הלקוחות, ו' 11:00 - עד שעה לפני כניסת שבת, שבת שעה אחרי צאת השבת - עד אחרון הלקוחות | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
רשלה
רשלה הינה מסעדת חלבית כשרה הפועלת ברחוב החבצלת שבסמוך לכיכר ציון. מסעדת רשלה מציעה תפריט עשיר הכולל מבחר ארוחות בוקר, סלטים, מנות ראשונות, פסטות ודגים.
| החבצלת 5, ירושלים.
טלפון: 02-6245613
שעות פתיחה: יום ראשון: 23:00 - 07:00
יום שני: 23:00 - 07:00
יום שלישי: 23:00 - 07:00
יום רביעי: 23:00 - 07:00
יום חמישי: 23:00 - 07:00
יום שישי: 14:00 - 07:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
הצ'אנס האחרון
. פונדק דרכים הצ'אנס האחרון הוא בר מסעדה בדרך לים המלח מירושלים, בפונדק מגישים אוכל ישראלי טעים וייחודי.
| פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים.
טלפון: 02-9409414
שעות פתיחה: א'-ג' : 10:00 - 24:00, ד'-ה' : 10:00 - 2:00, ו' : 9:00 - 14:30, ש' : 20:30 - 2:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
בל ווד בר
המקום מעוצב בהשראת הבר האנגלי, כולו בנוי מעץ ואפילו פעמון מברזל מצלצל פה ושם. כמו בכל בר בריטי אמיתי גם בבר הירושלמי ניתן למצוא אלכוהול והרבה!
| יוסף ריבלין 5, ירושלים.
טלפון: 054-4469711
שעות פתיחה: א'-ה': 19:00 עד הלקוח האחרון
ו': 14:00 עד הלקוח האחרון
ש': 19:00 עד הלקוח האחרון | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
ממילא קפה
קפה בהשראה ים תיכונית המתאים לארוחה נינוחה באווירה קסומה של פעם. תנו לנו להפתיע אתכם עם מבחר המנות הקלות שלנו עשויות כולן ממרכיבים עונתיים טריים.
| המלך שלמה 11, מלון ממילא, ירושלים.
טלפון: 02-5482230
שעות פתיחה: א' - ד' 23:00 - 12:00, ה' 24:00 - 09:00, ו' 10:00 - שעה לפני כניסת שבת, שבת 24:00 - 19:30 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
מונטיפיורי
לתפריט הפסטיבל
מול חומות העיר העתיקה ובלב שכונת משכנות שאננים הציורית שוכנת מסעדת מונטיפיורי. הנוף המדהים מחייב, ומטבחה של מונטיפיורי מרים את הכפפה ומציע מטבח איטלקי עילי, מדויק ומשובח.
| ימין משה, מתחת לטחנת הרוח, ירושלים.
טלפון: 02-6232928
שעות פתיחה: יום א' - שבת 24:00 - 07:00 |
|
|
|
אגדה
בשדרות אלרוב ממילא נמצאת אגדה ירושלמית. ב"אגדה" מתקיימים אירועים אינטימיים עד 60 איש המאפשרים אירוע חופשי מרעשים חיצוניים.
| שדרות ממילא 13 , ירושלים.
טלפון: 02-6244773
שעות פתיחה: יום א' - יום ה' 24:00 - 08:30 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
מירור בר
בעיצוב אופנתי ואווירה תוססת, ה Mirror Bar – הינו מקום איכותי ועכשווי בו ניתן ליהנות ממוסיקה המתנגנת על ידי Live DJ מהטובים בארץ.
| המלך שלמה 11, מלון ממילא, ירושלים.
טלפון: 02-5482230
שעות פתיחה: א' - ה' 20:00 - עד לקוח אחרון, שבת: שעה אחרי צאת שבת - עד לקוח אחרון | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
רופטופ
שילוב של נוף פנוראמי מרהיב, אווירה רגועה ואוכל משובח. המטבח של ה- Rooftop הינו בסגנון בראסרי ומתאים לארוחת צהריים או ערב, קפה של אחה"צ או משקה בסוף היום.
| המלך שלמה 11, מלון ממילא, ירושלים.
טלפון: 02-5482230
שעות פתיחה: א' - ה' 24:00 - 18:00, ו' 12:00 - שעה לפני כניסת שבת , שבת 24:00 - 12:00 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
גריל בר
מסעדת בשרים בעלת כשרות למהדרין בד''צ - גלאט חלק בית יוסף. תפריט המסעדה מציע מגוון בשרים, דגים, שיפודים על האש, תבשילים ביתים, תוספות לבחירה ו- 13 סוגים שונים של סלטי הבית.
| הסורג 1, ירושלים.
טלפון: 02-6223761
שעות פתיחה: א'-ה': 12:00-23:00
| לתפריט הפסטיבל
|
|
|
דולפין ים
דולפין ים" הינה מסעדת הדגים הותיקה והמובילה בירושלים. המסעדה מתמחה בדגים ובפירות ים טריים, ומגישה מבחר עשיר של מנות ייחודיות. בנוסף, מגוון מנות של בשרים ופסטות.
| בן שטח 9, ירושלים.
טלפון: 02-6232272
שעות פתיחה: א'-ש': 12:00-23:30 | לתפריט הפסטיבל
|
|
|
ופל בר
לתפריט הפסטיבל
הוופל בר בירושלים מציע למי שמתחשק לו מתוק, מתוק ועוד מתוק. התמחות ייחודית במטעמים כגון וופל בלגי וקרפ צרפתי, עם שלל תוספות, רטבים וטעמים משגעים! .
| שלמוציון 18, ירושלים.
טלפון: 077-2030119
שעות פתיחה: א'-ה' 09:00 - 23:30
ו' 08:00-עד שעתיים לפני כניסת שבת
ש'-החל משעה וחצי אחרי יציאת שבת- 00:30
|
|
|
|