היום ניתן לעשות הכל בלי סוכר, על בסיס תחליפים כגון סכרין, אספרטיים ותחליפי סוכר דיאבטיים, שמומלצים לסובלים מסכרת. הרעיון ליצור ללא סוכר, התחיל למעשה מהסבא, שייסד את הקונדטוריה. הוא חלה בסכרת. הבעיה היחידה היא חישוב הפחמימות. כמעט בכל דבר יש סוכר, אפילו בלימון... העוגות והעוגיות אינן עתירות קלוריות, וזאת משום שהאפיה נעשית על בסיסי שומנים צמחיים ומינימום שומן ומועשרים בסיבים תזונתיים שבריאים למערכת העיכול. העוגות מדהימות בטעמן, וכמעט שלא מורגש הבדל. אפשר להזמין עוגות לימי הולדת לייעוץ - התקשרו ונשמח לעזור
עוגות ללא סוכר
מנה
מחיר
גבינת פירורים ללא אפייה - מומלץ 3% שומן
עוגת גבינה אפויה 3% שומן
עוגת זאכר שוקולד על בסיס של סיבים תזונתיים
עוגת שוקולד בלגי
גבינת פירורים שטרוזיל 9% שומן
שטרודל תפוחי עץ בצק פילו מרודד במים
עוגת תפוחים בצק שטרוזיל
הוואנה שכבות של מרנג אגוזים ושוקולד בלגי, קרם פריזאי
רולדה וניל ודובדבנים
קרם שניט עלי נפוליאון
פסק זמן עוגה מדהימה בטעם נס קפה. 8 שכבות
מוס שוקולד וניל קצפת צמחית
עוגת אגוזים על בסיס חיטה מלאה עשירה בסיבים תזונתיים