|
|
|
פסטיבל הים של איזבל בחודש נובמבר |
|
שלושה תפריטי טעימות לבחירה ב-120 ש''ח, מומלץ בליווי של בירת בלהייבן (אייל סקוטי מעושן) 1+1 מהחבית
|
Crispy Mix |
|
|
|
|
פלאפל סלרי שרימפס על מצע טחינת זעתר |
|
|
|
קלמרי מטוגן בציפוי פריך של פפריקה ספרדית וזרעי חרדל בליווי איולי צ'ילי |
|
|
שניצל סרטן רך שריון שלם |
|
|
Fish&Chips - דג קרנצ'י בליווי תפוצ'יפס |
|
|
מוגש עם לחם הבית בליווי חמאת לימון, מטבל דלעת ושמן בזיליקום |
|
|
|
Fresh Mix |
|
|
|
|
אוייסטר טרי בוויניגרט בצל סגול |
|
|
|
שרימפס קריסטל טרי בשמן זית ועשבי תבלין (הרב'ס דה פרובנס) |
|
|
קלמרי סגול וטרי, צרוב על הפלנצ'ה ברוטב מרמלדת תפוז |
|
|
סלט אנשובי טרי כבוש, עלי פאקצ'וי ומוצרלה בשמן זית ולימון |
|
|
מוגש עם לחם הבית בליווי חמאת לימון, מטבל דלעת ושמן בזיליקום |
|
|
|
Cream Mix |
|
|
|
|
שרימפס וואנמה בחמאת כמהין |
|
|
|
גופי קלמרי טריים ממולאים ריזוטו פטריות בליווי קרם כרישה |
|
|
צדפות וונגולי טריות עם ניוקי תוצרת בית, אגוזים ופטריות פורצ'יני |
|
|
קראב קייקס (עוגות קטנות מבשר סרטנים טריים) על מחית אבוקדו בשמן אגוזים |
|
|
מוגש עם לחם הבית בליווי חמאת לימון, מטבל דלעת ושמן בזיליקום |
|
|
|
|
|
|
|