|
|
|
|
משרות פנויות |
משרות פנויות כרגע בתחום המזון
שף (מרכז): לרשת בתי קפה דרוש שף ראשי, נסיון בניהול מערכות מזון גדולות.(משרה 1).
שף (שרון): למסעדת דגים ופירות ים , שף בעל נסיון בתחום ובסרוויס חזק (משרה 2).
סו-שף (שרון): למסעדת בשרים כשרה , סו-שף , נסיון במסעדות עם סרוויס של 300 איש חובה (משרה 3).
סו-שף (תא): למסעדה חדשה , סו-שף ערב בעל ניסיון כטבח מוביל , שכר טוב (משרה 4).
מנהל סרוויס (תא) : למסעדה מצליחה , מנהל סרוויס , בעל נסיון כגרילמן (משרה 5).
גריל מן (שרון) : למסעדה כשרה, גרילמן מנוסה (משרה 6).
גרילמן (תא) : למסעדת בשרים איכותית , גרילמן מנוסה (משרה 7).
טבח פס חם (תא) : למסעדה איטלקית מצליחה , טבח פס חם , אפשרות קידום (משרה 8).
טבח (תא) : למסעדה חדשה ואטרקטיבית , טבח בעל שנה- שנתיים נסיון (משרה 9).
טבח (שרון+ מרכז) : למסעדה חלבית כשרה טבח בעל שנה -שנתיים נסיון סרוויס (משרה 10,11).
* זוהי רשימה חלקית בלבד. * יש לציין את מס' המשרה ושלוח קוח.
|
|
|
|
|
|
|
|