|
|
|
|
כתבו על דאדא בעיתונים |
''התרשמנו מנתח האנטריקוט הלבן, הנדיב והמובחר, שהוגש על אצבעות בטטה והיה עסיסי ומרתק''... אמיר קמינר, ידיעות אחרונות
''הטבח המחונן בתבונת כפיים העז לבטל את הגישה האסתטית השמרנית המקובלת בעולם ההסעדה והוציא מתחת ידיו ציורים בסגנון פיגורטיבי''... דן דאור, גלובס
''אם דאדא ימשיכו לשמור על הצניעות, האיכויות ורף התמחור ההגון שגילינו שם השבוע, האביב הזה, וגם הקיץ שאחריו, צריכים להיות שלהם''. אבי אפרתי, עיתון תל אביב
|
|
|
|
|
|
|