אל גאוצו-גריל דרום אמריקאי
בשדות המרעה הירוקים של דרום אמריקה,מגדלים ה"גאוצ'וס" –הבוקרים הדרום אמריקאיים את עגלי הבקר הניזונים ממרעה טבעי,המבטיח את טעמו ואיכותו של הבשר.
סוד טעמו של הבשר ברשת "אל גאוצ'ו" נמצא בבחירת נתחי הבקר,חיתוכם,יישונם במקררים מיוחדים וצלייתם הייחודית על גריל פחמים
אשר מלטף את הבשר בארומה מיוחדת רק לנו.
המטבח הארגנטינאי הוא פשוט אך אנין טעם ואנחנו ב"אל גאוצ'ו" מנסים לשמר את טעמיו,תיבוליו ושילוביו
כדי ליצור ללקוחותינו פינה ארגנטינאית אותנטית בישראל.

רשת מסעדות "אל גאוצ'ו" פועלת בישראל מאז 1982 ולה סניפים בכל רחבי הארץ מאילת דרך ראש"לצ ,בת ים והרצליה ועד קרית מוצקין.
לרשת 5 סניפים כשרים בראשון לציון, בחיפה,תל אביב,ירושלים ונתניה, ו2 כשרים למהדרין בפתח תקווה וברמת גן.
בנוסף רשת "אל גאוצ'ו" מפעילה שירותי קייטרינג "על גלגלים"....
אירוח כפרי , סדנאות בשר , סעודת קרניבורים אלו מקצת השירותים שאנו מתמחים בהם למעלה משני עשורים...
והקנו לנו את השם החזק בתחום הבשר.
בתיאבון
 
 
 
עמוד הבית | אודות | תפריט | הגלריה | קייטרינג | סניפים | מועדון חברים | כתוב לנו
Rest
designedbyDK
ManifestedbyArgusStudios