8 מסעדות משתתפות השנה בפסטיבל ומציעות לכם מנות עשירות ב- 25 ש''ח
בראון
בראון תל אביב נפתחה לפני כשנה בעקבות הצלחתו האדירה של אחיה הגדול בראון חיפה. המקום מציע תפריט מגוון ורב תרבותי, המבוסס על נתחי בשר איכותיים ופירות ים טריים. מנות בר ומנות גדולות המוגשות למרכז השולחן. העיצוב במקום הינו קלאסי וסולידי, עם נגיעות כבדות של עץ. הבר במקום מתמחה במבחר רחב של אלכוהול, לרבות 60 מותגי וויסקי, 9 סוגי בירות מחבית מחמש ארצות שונות, מבחר עצום של יינות מיובאים, יינות ישראלים ויינות בוטיק.
נחלת בנימין 48 (פינת אחד העם), תל אביב טל. 03-5172984 שעות פתיחה: א'-ש': 21:00-05:00
דיניץ
ביסטרו פינתי הממוקם בנחלת בנימין, מפורסם בזכות האווירה הייחודית לו ותפריט אוכל משובח. בנוסף לתפריט המוגש בשעות היום, בנה שף המקום תפריט לילה מיוחד במחירים סבירים לאנשי הלילה שצמאים לאוכל טוב ולא יקר. במקום מוגשות בירות בלגיות מיוחדות. דיניץ נבחר בעבר למקום עם האווירה הטובה ביותר בתל אביב ובעצם זה מה שמייחד את המקום.
גרוזנברג 20, פינת נחלת בנימין, תל אביב טל. 057-5315315 שעות פתיחה: א' - ב', ד' - ה': 12:00 - עד הלקוח האחרון ג', ו' - ש': 09:00 - עד הלקוח האחרון
הטרקלין
ביסטרו ויין, נפתח בתחילת חודש פברואר בחלל יפהפה ואינטימי בנחלת בנימין. הטרקלין מציע בית חם ונעים לאוהבי היין והאוכל ואירוח באווירה שכונתית, כזו שיש למקומות שקיימים עוד מימיה של תל אביב הקטנה.
נחלת בנימין 41, תל אביב טל. 03-5660013 שעות פתיחה: ב' - ש': 19:00 - עד הלקוח האחרון
ל'אנטריקוט
בר מסעדה בעיצוב חדשני מודרני, חם ונעים של האדריכל גד הלפרין. המסעדה מתמחה בסטייק אנטריקוט והשראתה מגיעה מהמסעדה המפורסמת, בעלת השם הזהה, בפריז. האנטריקוט המלווה בצ'יפס אמיתי הוא גולת הכותרת, אך בתפריט אפשרויות נוספות. המסעדה ממוקמת בבניין לשימור הידוע כ''מלון פלאטין'', שנבנה ב- 1926.
נחלת בנימין, פינת אחד העם 28, תל אביב טל. 03-5163703 שעות פתיחה: א' - ה': 12:00 - 24:00 ו': אירועים בלבד ש': 19:00 - 24:00
סאדאמוס אמורי
סאדאמוס אמורי, או במילים פשוטות אני נכנע לאהבה/האהבה כובשת הכל, הוקם במרץ 2007 עי גיא קליימן (איש חיי לילה) וקארין קאפח (מבעלי הקרפה דיאם לשעבר). סאדאמוס אמורי הינו פיק אפ בר הפונה לקהל הגייז והסטרייט פרנדלי. העיצוב ניו יורקי, בורדלי, עם המון שיק. הקהל צבעוני וססגוני ואם בא לכם לספוג אנרגיות חיוביות אז זה המקום! התפריט הינו מטבח שף,אשר נבנה עי מר אפי טל אחד מבין היועצים הקולינרים הטובים בארץ.
נחלת בינימין 37, תל אביב שעות פתיחה: ב' - ש': 21:00 עד הלקוח האחרון
פביאנה
מסעדת פסטה קטנה ומעולה ברח' גרוזנברג, פינת נחלת בנימין. המסעדה מציעה מגוון גדול של סוגי פסטות המיוצרות במקום בגדלים, צורות וטעמים שונים, חגיגה לאוהדי הפסטות. כל סועד יכול למצוא את הפסטה המתאימה לו ולשלב אותה ברוטב מיוחד ותוספת אישית. אפשר לשבת על הבר ולצפות בטבח רוקח את ארוחתך, או לשבת בחוץ על כיסאות עץ עם שמשיות ולצפות בעוברים ושבים ברחוב.
גרוזנברג 31, תל אביב 03-5714494, 03-5102101 שעות פתיחה: א'-ה': 11:00- 01:00 ו': 11:00- 17:30, ש': החל מצאת השבת עד 01:00.
PATAT
המקום האהוב שחרט על דגלו את הסיסמה שהיא קונספט ודרך חיים – צ'יפס ובירה, מספק אלטרנטיבה צמחונית, טעימה, זולה ובריאה לתושבי נחלת בנימין. אווירה שכונתית וחמימה, תפוחי האדמה והבטטות האהובים והטובים עטופים בנייר כסף, נכנסים לתנור אבן שמקנה להם פריכות וטעמים של ילדות. כשהם יוצאים, שחומים ומעלי אדים מפנקות אותם תוספות מעוררות תאבון כמו פסטו, פרמזן ועגבניות מיובשות בגרסה האיטלקית; רוטב שמנת ופטריות בגרסה הקלאסית ועוד. כל המנות מוגשות עם סלטים ביתיים וטריים.
נחלת בנימין 38, פינת מונטיפיורי, תל אביב 077-9334447 שעות פתיחה: א' - ו': 05:00-12:00 ש': 05:00-18:00
תהל
תהל, טאפאס בר ומסעדה ספרדית, ברח' נחלת בנימין שבתל אביב, נפתחה לפני חמש שנים בבדידות מזהרת במה שהפך מאז למתחם אוכל ובילויים מההומים בעיר. הטאפאס המגוונים של פירות-ים ובשרים, לצד מיני גבינות וירק, הם הפתיחה האידיאלית לארוחה ים-תיכונית קלאסית, אבל אף אחד לא ירים גבה אם באתם רק לנשנוש ודרינק או שניים בעודכם שרועים על אחת מספות העור. תהל מציגה מקום בילוי נעים ומושקע עם אוכל ללא פשרות, מוזיקה טובה ברקע, ומסורת של אירועי אוכל, יין ותרבות חד-פעמיים.