מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מנגולד ממולא בפירות ים

מנגולד ממולא בפירות ים

מנגולד ממולא בפירות ים

תיאור המתכון

מנגולד ממולא בפירות ים על מצע מג'דרה ורוטב פלפלים קלויים

מרכיבים

אופן ההכנה

מיבשים את עלי המנגולד במגבת יבשה
במחבת גדולה יוצקים את שמן הזית מטגנים קלות את התבלינים היבשים ומוסיפים את האורז והעדשים ,מערבבים ומתבלים במלח ופלפל,לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה.
מכניסים לבלנדר את כל חומרי הרוטב ומרסקים במהירות גבוהה ומתבלים במלח ופלפל.
בסיר קטן ,ממיסים את החמאה ומוסיפים את ירקות השורש ומאדים עד להזהבה.

מוסיפים את היין והוורמוט מביאים לרתיחה ומצרפים לתבשיל את פירות הים,עשבי התיבול והשמנת.
מבשלים 5 דקות מתבלים במלח ופלפל ,מעבירים למסננת ושומרים במקום חם

הגשה:
בקערית מניחים את עלי המנגולד,ובתוכם את מילוי פירות הים,סוגרים את העלים סביב המילוי
לאריזה קטנה.
במרכז הצלחת מניחים תלולית של המג'דרה ועליה את המנגולד הממולא,יוצקים את הרוטב סביב ומגישים.

הערות

הגירסה הכשרה:
שרימפס = תחליף שרימפס של שף הים
בשר סרטנים = סורימי כשר קצוץ
קלמרי = דג ים לבן חתוך לקוביות קטנות

המתכון באדיבות מסעדת צידון


קישורים:
מסעדת צידון