Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מתכון לפסח: מרק די פסח

מתכון לפסח: מרק די פסח

מתכון לפסח: מרק די פסח

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להשחמה ומוסיפים את חתיכות הבשר לטיגון קל. מכסים במים עד גובה הבשר מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה .
לאחר חצי שעה מוסיפים את הפולים, קוביות תפוחי האדמה,הכרפס הקצוץ, הכוסברה הקצוצה ואבקת מרק עוף , מוסיפים מים עד 3/4 הסיר מוסיפים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה נוספת ומנחיכים לאש קטנה למשך חצי שעה נוספת עד אשר הירקות יתבשלו.
להגשה אפשר לפזר כוסברה טרייה בצלחת עם מצה שבדרך כלל כותשים אותה לתוך צלחת המרק ואוכלים בתאבון רב .


קישורים:
המתכון באדיבות אתר