מרק חומוס

מרק חומוס

תיאור המתכון

מתכון מרוקאי

מרכיבים

אופן ההכנה

להרתיח את החומוס ולשפוך את המים.

לשים אותם בסיר חדש לכסות אותם במים -ועוד קצת. לשים את כל התבלינים ולבשל את החומוס עד לריכוך מוחלט. רבע שעה לפני סיום הבישול יש להוסיף את הדלעת (נקיה וחתוכה לקוביות קטנות-לא חובה) ואת הכוסברה הטריה -קצוצה. אפשר להוסיף בסיום עוד כמה שיני שום קצוצים - למי שאוהב אקסטרא שום.


קישורים:
המתכון באדיבות אתר "קוסקוס"

תגובות

  1. מרק חומוס מזרחי זיוה (23/02/2010 08:07:00)
    מדהים מריח טוב וטעים האמת שלא הוספתי את הדלעת אבל את החוויג כן פשוט נפלא
  2. מרק חומוס -ביקורת זיוה (16/03/2010 08:51:00)
    אני עשיתי אותו כבר פעם שניה ,פשוט טעים ללקק את הצלחת. מומלץ