מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: נתח כתף כבש בצלייה ממושכת וירקות שורש

ראש השנה: נתח כתף כבש בצלייה ממושכת וירקות שורש

ראש השנה: נתח כתף כבש בצלייה ממושכת וירקות שורש

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון "שרתון" תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

מתחילים בסיר בעל תחתית עבה עם מעט שמן
מקמחים את פרוסות כבש ומטגנים עד לצבע זהוב מוציאים ומניחים בתבנית פירקס לאותה מחבת מוסיפים בצל גזר שום וכרישה ומטגנים כ- 10 דקות מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים כ עוד 5 דקות ולבסוף יין אדום , כאשר היין מצטמצם לחצי מוסיפים מים , כאשר כל הנוזלים רותחים משלימים טעם .
את הנוזל שהכנו עם הירקות שורש אנו יוצקים על הבשר ומכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף , מכניסים לתנור בטמפ' של 180 למשך כשעתיים או עד שהבשר רך.