Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: אוכף טלה במילוי בשר ופירות יבשים

ראש השנה: אוכף טלה במילוי בשר ופירות יבשים

ראש השנה: אוכף טלה במילוי בשר ופירות יבשים

תיאור המתכון

מאת: השף מיקי סויסה מסעדת לונה אשקלון

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל מעט מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שצבעו של הבשר הופך להיות אפור .
מתבלים במלח פלפל שחור גרוס ובהרט ומוסיפים פנימה את הפטרוזיליה והצנוברים המשמש והשזיף ,מערבבים היטב ומניחים בצד לקירור .
פורסים את הכתף על משטח עבודה ומשטחים מעל את מלית הבשר .
מגלגלים לרולדה וקושרים בעזרת חוט שיכול להיכנס לתנור .
על גבי מחבת רחב מחממים שמן זית וצורבים את רול הכתף מכל הצדדים .
עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעה ורבע
מוציאים מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור ל15 דקות נוספות
פורסים לפרוסות עבות מעט
ומגישים .