מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: קבבוני טלה, חציל קלוי בגריל, צנובר ורוטב טחינה

עצמאות: קבבוני טלה, חציל קלוי בגריל, צנובר ורוטב טחינה

עצמאות: קבבוני טלה, חציל קלוי בגריל, צנובר ורוטב טחינה

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת התערובת לקבב: מניחים את הבשר, ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה, בצל, מלח, כמון, פלפל שחור, צנוברים וסודה. מערבבים היטב ומוסיפים מעט שמן זית. יוצרים קבבונים סביב מקל קינמון ומניחים בצד. צולים את הקבבונים במחבת חמה (עדיף במחבת עם פסים) ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' 180 מעלות למשך 8 דקות.

הכנת החציל: חותכים חציל ל-12 קוביות שוות ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 220 מעלות, ואופים במשך 12 דקות - עד שהחציל מזהיב.

הכנת הטחינה:מערבבים 4 כפות טחינה עם 4 כפות מים, שום , מיץ למון, מלח ופלפל בקערה - עד לקבלת טחינה חלקה ללא גושים.

אופן הגשה: מסדרים על כל צלחת 3 קוביות חציל, ומניחים מעל את הקבבונים. בוזקים מעל את הטחינה ומעטרים בעלי מיקרו בייבי.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון