עצמאות: סטייק אנטריקוט צלוי בזיגוג סויה ודבש
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
מרכיבים
- 6 יחידות סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד
- מלח גס, פלפל שחור גרוס טרי
- 8 כפות שמן תירס
- 8 כפות סוה
- 3 כפות סילאן
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר ומורחים בשמן תירס.
צורבים את הנתחים על גריל פחמים או לחילופין על מחבת פסים לוהטת.
מכינים את הרוטב: בקערית קטנה, מערבבים היטב את הסילאן והסויה עד להמסה.
מעבירים את הנתחים לצלחת ומזגגים עליהם את הרוטב.
ניתן להגיש עפ פירה תפוחי אדמה, פירה בטטה או ירקות צלויים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|