מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: קדרת לוקוס חג

מתכון לפסח: קדרת לוקוס חג

מתכון לפסח: קדרת לוקוס חג

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל, ממסעדת "כרמים" במושב סגולה.

מרכיבים

אופן ההכנה

* יוצרים חתכים לאורך הדג ומושחים אותו בשמן זית עם קצת מלח ופלפל.
* מניחים את הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
* מערבבים את הירקות בקערה, מתבלים במלח פלפל ושמן זית ומניחים לצד הדג.
* כותשים את הזרעים בעלי ומכתש ובוזקים על הדג והירקות .
* מפזרים את ענפי התימין והרוזמרין ומכסים בנייר כסף.
* אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות, מסירים את הנייר, יוצקים יין לבן ואופים כעשר דקות נוספות.