מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מתכון עוף בסילאן

מתכון עוף בסילאן

תיאור המתכון

מתכון עוף בסילאן עם תפוחי אדמה בתיבול רוזמרין וסלט חסה.
ארוחה מפנקת

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הבצל לרצועות, ומטגנים בשמן
2. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הכרעיים ומבשלים כ-10 דקות
3. מוסיפים מלח, פלפל גרוס, פפריקה וסילן
4. מוסיפים מים מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כ-90 דקות
5. שופכים את השמן למחבת גדולה (או סיר), מוסיפים שום, פלפל גרוס, מלח, רוזמרין, 3/4 כוס מים ומביאים לרתיחה
6. מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומבשלים על להבה נמוכה ביותר כ-30 דקות
7. מערבבים את כל חומרי הרוטב לסלט החסה ומוסיפים את עלי החסה ומערבבים.


קישורים:
קייטרינג