מתכון לפסח: לביבות כרישה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
מרכיבים
- 300 ג' בטטה מקולפת פרוסה בעובי של 2 ס"מ.
- 150 ג' תפו"א מקולף ופרוס בעובי של 2 ס"מ.
- 100 ג' כרישה קצוצה.
- 2 כפות קמח.
- 2 ביצים.
- כפית מלח.
- כפית פלפל.
- כפית טימין קצוץ.
- 1/2 כפית אגוז מוסקט.
- לציפוי: פירורי קמח מצה.
אופן ההכנה
• אופים יחד את תפו"א ובטטה בחום של 200 מעלות רבע שעה עם כיסוי.
• לאחר מכן מורידים את הכיסוי ואופים כ – 20 דקות נוספות באותו החום.
• מועכים למחית.
• מאדים את הכרישה עם שמן הזית יחד עם כל התבלינים.
• מאחדים את הכרישה, תפו"א והבטטה, מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומגלגלים ללביבות במשקל 50 ג' (בגודל כף יד).
• מצפים בביצה ובפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן עמוק.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כדיתא
מושב תימורים, תימורים
הצג טלפון
08-8582037
|