מתכון לפסח: פלאפל טלה לפסח
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השף סהר רפאל ממסעדת ''כדיתא'' במושב תימורים, מציע לרגל פסח שלל מתכוני פינגר פוד קלילים ואנינים בטעמים משובחים, המבטיחים אירוח כייפי ונעים במהלך החג, ללא מצות!
מרכיבים
- 300 ג' בשר טלה קצוץ.
- 500 ג' חומוס ספרדי.
- צרור פטרוזיליה.
- כף מלח.
- כפית פלפל שחור גרוס.
- כפית כמון.
- 2 כפיות שום.
אופן ההכנה
• משרים את החומוס לילה שלם במים, טוחנים את גרגרי החומוס במטחנת בשר. מוסיפים את בשר הטלה ושאר המרכיבים, מערבבים היטב ומניחים במקרר למשך 1/2 שעה.
• יוצרים מהבלילה קבבונים ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
• ניתן להגיש על מצות ובליווי טחינה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כדיתא
מושב תימורים, תימורים
הצג טלפון
08-8582037
|