Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מגדל פטה כבד עוף ותות ברוטב פסטו נענע

מגדל פטה כבד עוף ותות ברוטב פסטו נענע

מגדל פטה כבד עוף ותות ברוטב פסטו נענע

תיאור המתכון

חגיגת מתכוני עוף יצירתיים וטעימים של השף אייל פינקשלטיין, מקייטרינג "como" .

מרכיבים

אופן ההכנה

לפטה
להזהיב טגן את הבצל במחבת חמה עם שמן זית. להוסיף פנימה את הכבד הנקי, להקפיץ יחד. להוסיף את היין הלבן והשום. לערבב היטב ולתבל. לבשל עד שהכבד מוכן. לצנן לטמפרטורת החדר. לטחון במעבד מזון עם להב חדשה עם הביצים, להעביר לתבנית אינגליש קייק המרופדת בניילון נצמד. להקפיא לפחות למשך לילה. לפני ההגשה חותכים בעודו קפוא לצורה הרצויה, ואז מפשירים כשעה או יותר. (לא מאבד את הצורה)

הכנת פסטו נענע:
לטחון את כל המרכיבים למרקם של פסטו.

אופן ההגשה:
את התותים הפרוסים מסדרים לכדי מגדל עם פרוסות של פטה הכבד כבד חתכנו לסירוגין- פרוסת תות ועליה כבד וחוזר חלילה. מסיימים עם העוקץ של התות. מעטרים את צלחת ההגשה בפסטו נענע ובתפרחת נענע.