Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עופיון ממולא באורז ופירות יבשים

עופיון ממולא באורז ופירות יבשים

עופיון ממולא באורז ופירות יבשים

תיאור המתכון

גורמה קל להכנה מרשים וטעים מאוד לפסח.

מרכיבים

אופן ההכנה

מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה
מערבבים בקערה את חומרי המילוי לעופיונים,ממלאים ומניחים בתבנית גדולה.
שופכים את הרוטב מעל ומוודאים שכל העופיונים ספוגים ברוטב
מחממים תנור ל180 מעלות
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים ל30 ד'.
לאחר 30 ד'מורידים את הכיסוי ומכניסים לעוד 30 ד' להשחמה.

הערות

מומלץ להגיש ליד סלט בריא וירוק:עלי בייבי,חסות,מלפפון,תפוח עץ ועגבניות שרי
רוטב:250cc דבש,250cc מיץ לימון,250cc שמן זית,חופן נענע לערבב ביחד ולשים אגוזים

המתכון באדיבות
מסעדת פרויד פלימן 8, חיפה הצג טלפון