מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגת קפה מהירה

עוגת קפה מהירה

תיאור המתכון

עוגה קלה וטעימה

מרכיבים

אופן ההכנה

הוראות:
1.חממו תנור לחום גבוה (220 מעלות) ושמנו תבנית אפיה מרובעת (כ20 ס''מ)
2.בקערה גדולה ערבבו את הקמח, אבקת אפיה, סוכר ומלח. הוסיפו את החמאה/מרגרינה בחתיכות קטנות.
3.בקערה נפרדת טירפו את הביצה והוסיפו את החלב ותמצית וניל.
4.הוסיפו את תערובת הביצה לתערובת הקמח וערבבו בעדינות.
5.מיזגו את הבצק לתבנית המשומנת באופן שווה.
6.טפטפו מעל את החמאה המומסת.
7.בקערה קטנה ערבבו את הסוכר חום, 2 כפות קמח ו1/2 כפית קינמון. פזרו מעל הבצק שבתבנית.
8.אפו בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות, או עד שקיסם (ממרכז העוגה) יוצא נקי.


הערות

באדיבות חברת אמיגו קפה, קפסולות, פודים ועוד.


קישורים:
קפסולות

תגובות

  1. האמת, יצא ממש לא רע רונן (31/10/2009 11:52:00)
    בהחלט עוגה מהירה, והטעם היה מאוד נחמד, מאוד מתאימה בתור עוגת קפה. מומלץ.